• Lorem ipsum

Badjas wassen | Hamamdoek wassen

Gefeliciteerd met je aankoop :-) We helpen je graag je badjas en hamamdoek (strandponcho, kikoy, pareo/strandtuniek, plaid of een van onze andere producten) in perfecte conditie te houden. Op deze pagina vind je wastips én onderhoudstips om bijvoorbeeld jouw badjas en/of hamamdoek in perfecte conditie te houden. De wasvoorschriften (scroll verder naar beneden) kun je online lezen of downloaden en opslaan op je computer als je dat prettig(er) vindt. Beter voor het milieu en zo kun je deze ook niet (meer) kwijtraken.

=> We zijn steeds bezig om deze pagina('s) verder te verbeteren. Heb je nog vragen na het lezen van de wasinstructie of een leuke tip voor ons? Stuur een mail naar [email protected].

De algemene wasinstructies zetten we hieronder alvast voor je uiteen. Wil je weten of er voor jouw product nog meer tips of adviezen gelden? Scroll dan even naar beneden voor de wasinstructies per product.

Wasvoorschrift algemeen

Eerste keer wassen: is je product afgewerkt met franjes? Deze voor gebruik en wassen even extra goed aantrekken, zodat ze in het gebruik én bij het wassen niet los gaan.

Eerste gebruik: het is NIET noodzakelijk om je badjas, hamamdoek, strandponcho, kikoy etc. te wassen voor je deze in gebruik neemt. De meeste producten zijn nl. al voorgewassen. Liever wel alvast een keer wassen voor gebruik: zet het product bij voorkeur eerst ca. 12 uur in KOUD water.

Gekleurde doeken eventueel met natuurazijn*. Dit is niet noodzakelijk, maar komt de stevigheid van de vezels ten goede, evenals de vocht opname. De doek of badjas zal er ook minder door krimpen en blijft lekker zacht.

Gekleurde doeken, badjassen, pareo's, strandponcho's, tunieken en kikoy de eerste keren apart of met gelijke kleuren wassen.

Wassen: de meeste producten kunnen op 30 graden in de wasmachine gewassen worden. Gebruik van wasverzachter kan ervoor zorgen dat je doek of badjas minder goed vocht opneemt. Beperk of vermijd daarom het gebruik van wasverzachter (gebruik liever natuurazijn* ;-). Strijken vermindert de vocht opname. Daarom adviseren we doeken niet te strijken als deze worden gebruikt om mee af te drogen. Voor alle producten geldt dat deze bij voorkeur aan de lucht gedroogd dienen te worden.

* gewone azijn gebruiken, GEEN schoonmaakazijn

Scroll naar beneden voor de volledige wasinstructies per product/merk.

Wasvoorschriften

wasvoorschrift hamamdoek      badjas wassen: wasvoorschrift badjas

wasvoorschrift bamboe badjas | saunadoek | hamamdoek      Lalay hamamdoek wassen     

kikoy wassen: wasvoorschrift kikoy      wasvoorschrift saunakilt

weten hoe je een pareo of strandtuniek wast? Lees dan snel onze tips      Weten hoe je een strandponcho wast zodat ie nog heel lang mooi blijft? Lees dan snel onze tips

We zijn deze pagina('s) nog aan het perfectioneren. Mis je een wasvoorschrift? Laat het weten, dan zorgen wij dat je deze per mail ontvangt en dat ie er op deze pagina bij gezet wordt.