Strandlakens

Bent u op zoek naar een kikoy strandlaken? Voor deze kleurrijke lichtgewicht strandlakens uit Kenia bent u bij Hamamdoeken.com aan het juiste adres! Gaat u voor een kikoy strandlaken met badstof of voor de variant zonder badstofachterzijde?
11 Producten

Strandlakens

Bent u op zoek naar een kikoy strandlaken? Voor deze kleurrijke lichtgewicht strandlakens uit Kenia bent u bij Hamamdoeken.com aan het juiste adres! Gaat u voor een kikoy strandlaken met badstof of voor de variant zonder badstofachterzijde? [break]

Waarom een kikoy strandlaken van PURE Kenya?

PURE Kenya staat bekend om haar uitstekende kwaliteit en gaat voor u op zoek naar de meest bijzondere items. De kikoy zijn vervaardigd uit 100% katoen en hebben uitstekende vocht absorberende eigenschappen. Na gebruik zijn ze ook snel weer droog. De kikoy doeken zijn heerlijk soepel, dun en lichtgewicht, waardoor ze heel fijn in gebruik zijn als strandlaken, voor vakantie en strand. Na het zwemmen kunt u de kikoy gebruiken als omslagdoek. De variant met badstof biedt net iets meer comfort. Met de kikoy XL als picknickkleed geeft u uw picknick direct een zomers tintje.

Onze collectie kikoy strandlakens

Bij Hamamdoeken.com heeft u altijd keus uit een breed scala aan kleuren, unieke dessins en diverse stoffen. Daarbij zijn de kikoy strandlakens in de diverse afmetingen verkrijgbaar.
Naast kikoy strandlakens leveren wij overigens ook een ruim assortiment aan hamamdoeken, en kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een dames badjas. En dat is nog maar een kleine greep uit ons totale assortiment!

Kikoy strandlakens online bestellen

Als u een kikoy strandlaken nodig heeft, dan kunt u deze bij ons heel snel en eenvoudig online bestellen. Onze kikoy zijn direct uit voorraad leverbaar, worden gratis verzonden en vanaf twee stuks profiteert u van stapelkorting. Dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk! Daarbij kunt u veilig betalen via de betaalmethode van uw keuze, en heeft u een zichttermijn van 30 dagen. Al verwachten we niet dat u nog afstand wilt doen van deze heerlijke lichtgewicht kikoy doeken als u ze eenmaal heeft gevoeld...