• Lorem ipsum

De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Seoshop Payments i.s.m. Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops.

 

Mollie stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres.

Hieronder vindt u een korte uitleg over alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden. Omdat wij onze prijzen zo laag mogelijk willen houden en sommige betaalmethoden aanzienlijk duurder zijn voor webshophouders dan andere, vragen wij voor sommige betaalmethoden een bijdrage in de kosten. Betalen met iDEAL, Mister Cash/Bancontact (v.a. €25) en overschrijven d.m.v. internetbankieren is gratis, maar u bent natuurlijk vrij om te kiezen.

► BETAALMETHODES NEDERLAND EN BUITENLAND

ideal

iDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door de grootste banken in Nederland. Bankiert u bij één van de onderstaande banken dan kunt u betalen via iDEAL:
• ABN AMRO
• ASN Bank
• Friesland Bank
• ING
• Rabobank
• RegioBank
• SNS Bank
• Triodos Bank
• Van Lanschot Bankiers

U kunt met iDEAL direct uw aankopen betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving.

De voordelen:
• iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
• iDEAL is betalen via uw eigen internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
• Betalen met iDEAL kan direct, u hoeft zich niet te registreren of een account aan te maken.
• iDEAL is een direct betaalmethode. Als u op werkdagen voor 16:30 uur betaald, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

 

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt.

 

Met de Webshop Giftcard krijg je echt waar voor je geld bij Hamamdoeken.com

Met de Webshop Giftcard kun je eenvoudig afrekenen in onze webshop.

bankoverschrijving
Overboeking direct óf achteraf binnen 7 dagen

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor de gecombineerde betaaloptie Overboeking direct óf achteraf binnen 7 dagen.

*Dit is geen directe betaalmethode. Uw bestelling wordt verzonden binnen 1-3 werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen. Indien u de betaling gelijk in orde maakt, zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van uw betaling verzonden wordt, tot 16.00 uur gelijk nog dezelfde dag (met gratis attentie als blijk van waardering*).

*niet geldig i.c.m. andere acties

Zo werkt de betaalmethode 'Overboeking':

- U plaatst de bestelling met de betaalmethode Overboeking direct óf achteraf binnen 7 dagen

- U ontvangt direct een orderbevestiging in uw mailbox met de betalingsinformatie. De factuur van de bestelling vindt u in de bijlage van de e-mail. Een bestelling met deze betaalmethode is pas definitief zodra uw betaling is ontvangen of wanneer u per mail hebt aangegeven graag gebruik te maken van de mogelijkheid om achteraf te betalen. Mochten wij niets van u vernemen, dan zullen wij u een mail sturen om dit te verifiëren.

- Maak het totaal verschuldigde bedrag o.v.v. het ordernummer (ORD2000... en/of factuurnummer) voor 16.00uur aan ons over en uw bestelling wordt gelijk nog dezelfde dag opgestuurd mét een leuke kleine gratis attentie

Vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij overboekingen, u kunt deze terugvinden in de orderbevestiging.

Zo werkt Overboeking achteraf binnen 7 dagen:

- U plaatst uw bestelling met de betaalmethode Overboeking direct óf achteraf binnen 7 dagen

- U ontvangt direct een orderbevestiging in de mailbox met de betalingsinformatie. De factuur vindt u in de bijlage.

- (Let op!) Uw bestelling wordt binnen 1-3 werkdagen door ons verzonden.

- Wij verzoeken u het openstaande bedrag binnen 7 dagen te voldoen. De betalingsinformatie vindt u verderop op deze pagina en tevens in de orderbevestiging en op de factuur.

Te late betaling

Hebben wij na 7 dagen uw betaling nog niet ontvangen, dan ontvangt u van ons een betalingsherinnering met het verzoek de betaling alsnog binnen 5 werkdagen in orde te maken.

Indien betaling uitblijft zullen wij het innen van de factuur overdragen aan een incassobureau. De originele factuur wordt opgehoogd met de kosten hiervan.

 

Verzendschema van toepassing op bestellingen geplaatst met de betalingsmethoude Overboeking achteraf binnen 7 dagen

BesteldagVerzenddag
MaandagUiterlijk woensdag
DinsdagUiterlijk donderdag
WoensdagUiterlijk vrijdag
DonderdagUiterlijk maandag
VrijdagUiterlijk dinsdag
ZaterdagUiterlijk woensdag
ZondagUiterlijk woensdag

Bankgegevens:
Bank: KNAB
IBAN: NL76KNAB0767261747
Naam: Moments4Wellness.nl
Adres: Hunzeweg 13b
Postcode: 9473 TB
Plaats: De Groeve
SWIFT/BIC: KNABNL2H

BETAALMETHODES BUITENLAND

mrcash
Bancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.
U kunt met Mister Cash direct uw aankopen betalen in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

De voordelen van Bancontact / Mister Cash:
• De betaling wordt direct uitgevoerd.
• Groot bereik in België.
• Vertrouwde, veilige en gemakkelijke betaalmethode.

► CADEAUBON / KORTINGSCODE

Bent u in het bezit van een Hamamdoeken.com cadeaubon of kortingscode? U kunt deze code invoeren tijdens het afrekenen van uw bestelling. De korting zal direct met het totaalbedrag verrekend worden.

Let op: Per bestelling kan slechts 1 cadeaubon of kortingscode ingevoerd worden. Stapelkorting is niet geldig bij gebruik van een cadeaubon of kortingscode.

 

Laatst bijgewerkt: maart 2022