• Lorem ipsum

Op www.hamamdoeken.com, onze Facebookpagina, via Twitter en Linkedin en in onze nieuwsbrief organiseren wij regelmatig leuke (win)acties. Op deze pagina een greep uit lopende hamamdoeken en kikoy (win)acties en eerdere acties.

Nieuwsbriefactie

Schrijf je in voor de hamamdoeken.com nieuwsbrief en ontvang een gratis gastendoekje bij je bestelling. Vergeet niet je inschrijving te bevestigen. Vanaf dat moment heb je een gastendoekje voor jezelf gereserveerd. Je reservering vervalt na 5 dagen, dus wacht niet te lang met bestellen. En: op=op!

Hoe het werkt: Op het moment van bestellen wordt gecheckt of je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief én of deze inschrijving is bevestigd. Zo ja, dan wordt er een gratis gastendoekje meegestuurd met je bestelling. Er worden geen gastendoekjes nagestuurd, tenzij je de verzendkosten zelf voor je rekening neemt. De actie loopt tot 30-09-22 en op=op.

Review-actie

Help andere klanten bij het maken van de juiste keuze. Laat weten wat je van onze website en producten vindt. Als dank voor het schrijven van je review ontvang je een kortingscode voor korting op je volgende bestelling.