• Lorem ipsum

De van origine Turkse doeken, beter bekend als hamamdoeken, zijn razend populair. En niet voor niets, deze doeken zijn multifunctioneel, eenvoudig in gebruik en ook nog voorzien van de leukste motiefjes.

Deze doeken zijn uitermate geschikt als badlakens. Een mooi hamam badlaken die je mee kunt nemen wanneer je een dagje gaat zwemmen of naar het strand gaat. Deze doeken zijn lichtgewicht dus ideaal om mee te nemen. Ook kun je ze gewoon thuis in de badkamer gebruiken en zijn ze bijzonder decoratief.

Een ander pluspunt van de doeken als badlaken is ook wanneer je bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat en ergens even snel een hapje of drankje wilt halen, dat je de hamman doek ook kunt gebruiken als modieuze omslagdoek. Geen gedoe met omkleden of ongemakkelijkheden. Ook zijn  hamamdoeken uitermate geschikt als picknickkleed of als strandlaken. Een multifunctionele en modieuze doek.

Hamam badlakens zijn er in allerlei soorten!

Hamam doeken zijn in alle soorten en maten te vinden in unieke dessins. Niet voor niets dat iedereen weg is van hammam doeken. Komende zomer zijn ze niet weg te denken als badlaken voor een dagje aan het strand. 

Ook zijn hamamdoeken een ideale oplossing voor een origineel cadeau. Wanneer je het lastig vindt om een geschikt cadeau te vinden, zijn hamam doeken perfect. Iedereen kan er wel een gebruiken.