• Lorem ipsum

Meivakantie

Vanaf 1 t/m 8 mei zijn wij met vakantie. Je kunt gewoon bestellen. Bestellingen geplaatst voor 30 april 16.00 uur worden nog dezelfde dag verzonden.

Bestellingen geplaatst tussen 30 april 16.00 uur en woensdag 8 mei worden donderdag 9 mei op volgorde van binnenkomst door ons verzonden*. Als dank voor je geduld worden deze bestellingen verstuurd met een kleine gratis attentie.

Heb je een item besteld met een langere levertijd? Wij doen ons best ook deze vanaf 9 mei te versturen, maar dat kunnen we (nog) niet garanderen. Hou dus rekening met een langere levertijd.

Excuses voor het ongemak en bij vragen kun je ons bereiken via de mail.

VERZENDTARIEVEN

Voor verzending naar een DPD parcelshop binnen NL - onze standaard verzendmethode - vragen we een bijdrage van € 0,99 voor het verzenden van onze producten binnen Nederland.

Voor bestellingen vanaf 50 euro blijft bezorging bij een DPD servicepunt gratis.

Voor onze Belgische klanten geldt een bijdrage van € 1,99. Vanaf 75 euro blijft bezorging bij een DPD servicepunt ook in België gratis.

We betreuren dat we deze beslissing hebben moeten nemen, maar het is een noodzakelijke stap om verdere prijsstijgingen van onze producten te voorkomen.

Achteraf betalen via Billink kan voor bestellingen tussen €25,99 en €200. Zo kunnen we onze kosten en dus ook onze prijzen zo laag mogelijk houden. Bedankt voor je begrip.

Voor het bezorgen van onze bestellingen maken wij standaard gebruik van DPD met aflevering bij het voor jouw dichtstbijzijnde DPD servicepunt (die vindt je hier). Indien dit je voorkeur heeft, kun je tegen betaling van een toeslag de verzendmethode upgraden naar eentje die beter aansluit bij jouw voorkeur of situatie.

Verderop op deze pagina vindt je meer informatie over het verzenden van je bestelling. Wil je een product ruilen of retourneren? Onderaan deze pagina vindt je alle informatie of klik hier.

Nederland

Op werkdagen wordt je bestelling binnen 24-48 uur verzonden, tenzij anders aangegeven. Bijvoorbeeld als een product tijdelijk niet voorradig is, maar snel weer wordt verwacht.

Let op: Rondom feestdagen/vakanties kan het zijn dat wij een gewijzigde verzendplanning hanteren. Bij twijfel/vragen kunt u bellen/appen met 06-12679808.

Regulier verzendschema * voor Nederland
BestelmomentVerzenddagBezorgdag
Maandag voor 16.00 uurMaandagDinsdag/Woensdag
Dinsdag voor 16.00 uurDinsdagWoensdag/Donderdag
Woensdag voor 16.00 uurWoensdagDonderdag/Vrijdag
Donderdag voor 16.00 uurDonderdagVrijdag/Maandag
Vrijdag voor 16.00 uurVrijdagMaandag/Dinsdag
Zaterdag voor 16.00 uurMaandagDinsdag/Woensdag
Zondag voor 16.00 uurMaandagDinsdag/Woensdag

 
* Bezorgdagen kunnen niet worden gegarandeerd. Wij zijn hierin afhankelijk van de dienstverlening van DPD. I.v.m. grote drukte (november/december) kan het voorkomen dat het niet lukt om een bestelling gelijk dezelfde dag nog te verzenden.

 België / Duitsland / Frankrijk / Luxemburg / Oostenrijk / Spanje / UK

Bestellingen geplaatst voor 16.00 uur worden dezelfde dag nog verzonden (werkdagen) met DPD. Neem even contact met ons op wanneer het land van je keuze er niet tussen staat. Houdt voor Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en UK rekening met 1-2 dagen extra levertijd.

Verzendschema DPD* België/Duitsland/Spanje/UK
BestelmomentVerzenddagBezorgdag
Maandag voor 16.00 uurMaandagWoensdag/Donderdag
Dinsdag voor 16.00 uurDinsdagDonderdag/Vrijdag
Woensdag voor 16.00 uurWoensdagVrijdag/Maandag
Donderdag voor 16.00 uurDonderdagMaandag/Dinsdag
Vrijdag voor 16.00 uurVrijdagDinsdag/Woensdag
Zaterdag hele dagMaandagWoensdag/Donderdag
Zondag hele dagMaandagWoensdag/Donderdag

 

 

 

 

 

 

 

* DPD bezorgdagen kunnen niet worden gegarandeerd. Veelal is de levertijd 1 werkdag, maar deze kan oplopen tot vier werkdagen.

► VERZENDKOSTEN

• Nederland
Alle bestellingen binnen Nederland worden verzonden met DPD. Indien mogelijk verzenden wij je bestelling standaard als brievenbuspost (hamamdoeken & kikoy t/m ca. 550 gram). Anders word je bestelling bezorgd bij de voor jou dichtstbijzijnde DPD parcelshop. Wil je dat wij bezorgen bij een andere parcelshop (NL), dan kun je dit in de opmerking aangeven. Heb je de producten op betrekkelijk korte termijn nodig? Let op! Tijdige bezorging kan nooit gegarandeerd worden. Neem in dat geval voor de zekerheid eerst even contact met ons op. Dan kunnen wij je adviseren wat mogelijk voor jou de beste oplossing is.

• België

Indien je de bestelling voor 16:00 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode zoals MisterCash wordt je bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd. Alle bestellingen naar België worden standaard verzonden met DPD. Voor verzending van je bestelling naar een DPD parcelshop in België betaal je € 1,99. Vanaf 75 euro word je bestelling gratis verzonden.

• Duitsland
Indien je de bestelling voor 16:00 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode wordt je bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd. Alle bestellingen naar Duitsland worden standaard verzonden met DPD. Voor verzending van je bestelling naar Duitsland betaal je € 9,95.

► LEVERTIJD
• Nederland
Indien je de bestelling voor 16:00 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode zoals iDEAL wordt je bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd.

Brievenbuspost
Brievenbuspost wordt doorgaans de volgende werkdag na verzending door DPD / Post NL bezorgd. Dit wordt echter niet gegarandeerd door DPD / Post NL. Een enkele keer kan de bezorgtijd oplopen tot 5 werkdagen. Dit geldt ook voor brievenbuspakjes met track & trace. Is je bestelling na vijf werkdagen nog niet binnen? Dan verzoeken wij je z.s.m. contact met ons op te nemen, zodat wij een onderzoek kunnen starten bij DPD / Post NL.

Pakketten
Het merendeel van de pakketten wordt de volgende werkdag na verzending door DPD / Post NL bezorgd. Een enkele keer kan de bezorgtijd iets oplopen. Heb je jouw pakket na een dag of 3/4 nog niet ontvangen? Dan verzoeken wij je z.s.m. contact met ons op te nemen, zodat wij een onderzoek kunnen starten bij DPD /Post NL.

• België
Voor België geldt een gemiddelde levertijd van 2 á 3 werkdagen.

• Duitsland
Voor Duitsland geldt een gemiddelde levertijd van 2 á 3 werkdagen.

• Bankbetalingen
Heb je gekozen voor de 'vooruitbetaling via bank' betaalmethode? Houd rekening met een vertraagde levertijd van 1 à 2 werkdagen. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

• Bezorging op zaterdag
Post NL levert ook op zaterdag, m.u.v. avondlevering. Bestellingen geplaatst voor vrijdag 16:30 uur worden dezelfde dag verstuurd.

► TRACK & TRACE
Indien je bestelling is voorzien van een Track & Trace code zul je deze per e-mail van ons ontvangen. Je kunt de voortgang van je bestelling volgen door op de link in de email te klikken. Niet alle bestellingen worden verstuurd met Track & Trace code.

Indien mogelijk wordt je bestelling als brievenbus poststuk verstuurd. Dit geldt doorgaans voor bestellingen van 1-2 stuks (m.u.v. kleine doeken, dan kunnen het er meer zijn). Wil je de bezorging van je pakket graag volgen of heeft het enige spoed? Dan heb je de keus om te kiezen voor levering met Track & Trace. De kosten hiervan variëren per optie.

► NIET THUIS / NIET ONTVANGEN
• Niet thuis
Indien je tijdens de bezorging van een pakket niet aanwezig bent, zal DPD / Post NL doorgaans een "Niet Thuis bericht" achterlaten. Met de niet thuis code + postcode kun je een nieuw bezorgmoment kiezen.

• Niet ontvangen
Hamamdoeken.com doet er alles aan om iedere bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. Zodra wij je bestelling bij DPD / Post NL hebben aangeboden, zul jehiervan op de hoogte worden gebracht via een bevestigingsmail. Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar blijkt te zijn, zullen wij altijd proberen je hierover binnen 24 uur te informeren. DPD / Post NL levert doorgaans alle post de volgende dag af. Een enkele keer kan hier een vertraging in optreden. Hierin is hamamdoeken.com afhankelijk van de dienstverlening van DPD / Post NL.

► ANDER BEZORGADRES OPGEVEN
Indien je de bestelling op een ander adres dan het factuuradres wilt laten afleveren, dan kun je in het winkelmandje een ander verzendadres opgeven.