Verzenden & retourneren

VERZENDEN

Hamamdoeken.com verzendt uw bestelling gratis, op werkdagen binnen 24 uur.

*Naar België verzenden we gratis vanaf € 100,- (Zomeractie: Nu gratis verzending vanaf € 50). Voor de rest van Europa gelden andere voorwaarden.

Standaard wordt uw bestelling geleverd door Collect & Deliver (C&D). Daar waar C&D nog geen dekkingsgebied heeft, worden bestellingen geleverd door Post NL. Bestellingen met een afleveradres in België wordt standaard geleverd door DPD. Indien u hier de voorkeur aan geeft, kunt u tegen bijbetaling kiezen voor bezorging door Post NL. Hierbij heeft u keus uit verschillende opties.

Verderop op deze pagina vindt u meer informatie over het verzenden van uw bestelling. Wilt u een product ruilen of retourneren? Onderaan deze pagina vindt u alle informatie.

AANGEPASTE VERZENDPLANNING IVM ZOMERVAKANTIE

In de zomervakantie hanteren wij een aangepaste verzendplanning. Per week geven wij u een overzicht van de planning/wijziging. Onder deze verzendplanning vindt u onze standaard verzendplanning.

Verzendplanning week 31 (31-7 t/m 6-8) én 32 (7-8 t/m 13-8)
Bestelmoment Verzenddag Bezorgdag
Week 31 - Vrijdag

Week 31 - Zaterdag

Week 31 - Zondag

Week 32 - Maandag
Dinsdag

Dinsdag


Dinsdag

Dinsdag
Woensdag

Woensdag


Woensdag

Woensdag
Week 32 - Dinsdag voor 16.30 uur Dinsdag Woensdag
Week 32 - Woensdag voor 16.30 uur Woensdag Donderdag
Week 32 - Donderdag voor 16.30 uur Donderdag Vrijdag
Week 32 - Donderdag na 16.30 uur en vrijdag Vrijdag Zaterdag
Week 32 - Zaterdag hele dag Maandag 21-8 Dinsdag 22-8
Week 32 - Zondag hele dag Maandag 21-8 Dinsdag 22-8Nederland

Bestellingen geplaatst voor 16.30 uur worden dezelfde dag nog verzonden (werkdagen). Let op: Rondom feestdagen/vakanties kan het zijn dat wij een gewijzigde verzendplanning hanteren. Bij twijfel/vragen kunt u bellen/appen met 06-12679808.


Regulier verzendschema * voor Nederland en België
Bestelmoment Verzenddag Bezorgdag
Maandag voor 16.30 uur Maandag Dinsdag
Dinsdag voor 16.30 uur Dinsdag Woensdag
Woensdag voor 16.30 uur Woensdag Donderdag
Donderdag voor 16.30 uur Donderdag Vrijdag
Vrijdag voor 16.30 uur Vrijdag Zaterdag
Zaterdag voor 16.30 uur Maandag Dinsdag
Zondag voor 16.30 uur Maandag Dinsdag

* Collect & Deliver bezorgdagen kunnen niet 100% worden gegarandeerd.


Duitsland / Frankrijk / Luxemburg / Oostenrijk Spanje / UK

Bestellingen geplaatst voor 16.30 uur worden dezelfde dag nog verzonden (werkdagen) met DHL. Neem even contact met ons op wanneer het land van uw keuze er niet tussen zit.


Verzendschema DHL* België/Duitsland/Spanje/UK
Bestelmoment Verzenddag Bezorgdag
Maandag voor 16.30 uur Maandag Dinsdag
Dinsdag voor 16.30 uur Dinsdag Woensdag
Woensdag voor 16.30 uur Woensdag Donderdag
Donderdag voor 16.30 uur Donderdag Vrijdag
Vrijdag voor 16.30 uur Vrijdag Dinsdag
Zaterdag hele dag Maandag Dinsdag
Zondag hele dag Maandag Dinsdag
* DHL bezorgdagen kunnen niet worden gegarandeerd. Veelal is de levertijd 1 werkdag, maar deze kan in theorie oplopen tot vier werkdagen.

► VERZENDKOSTEN

• Nederland
Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden met Collect & Deliver. Indien mogelijk verzenden wij uw bestelling standaard als brievenbuspost. Hamamdoeken & kikoy t/m ca. 550 gram. Heeft u de producten op betrekkelijk korte termijn nodig? Dan adviseren wij u zelf te kiezen voor verzending als pakketje met track & trace tegen bijbetaling van € 4,95. Let op! Tijdige bezorging kan nooit gegarandeerd worden.

• België

Indien u uw bestelling voor 16:30 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode zoals MisterCash wordt uw bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd. Alle bestellingen naar België worden standaard verzonden met DHL. Voor verzending van uw bestelling naar België betaalt u € 4,95. Vanaf € 100 wordt uw bestelling gratis verzonden.

• Duitsland
Indien u uw bestelling voor 16:30 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode wordt uw bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd. Alle bestellingen naar Duitsland worden standaard verzonden met DHK. Voor verzending van uw bestelling naar Duitsland betaalt u € 9,95.

► LEVERTIJD
• Nederland
Indien u uw bestelling voor 16:30 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode zoals iDEAL wordt uw bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd.

Brievenbuspost
Brievenbuspost wordt doorgaans de volgende werkdag na verzending door Post NL bezorgd. Dit wordt echter niet gegarandeerd door Post NL. Een enkele keer kan de bezorgtijd oplopen tot 5 werkdagen. Dit geldt ook voor brievenbuspakjes met track & trace. Is uw bestelling na vijf werkdagen nog niet binnen? Dan verzoeken wij u z.s.m. contact met ons op te nemen, zodat wij een onderzoek kunnen starten bij Post NL.

Pakketten
Het merendeel van de pakketten wordt de volgende werkdag na verzending door Collect & Deliver bezorgd. Een enkele keer kan de bezorgtijd iets oplopen. Heeft u uw pakket na een dag of 3/4 nog niet ontvangen? Dan verzoeken wij u z.s.m. contact met ons op te nemen, zodat wij een onderzoek kunnen starten bij Collect & Deliver.

• België
Voor België geldt een gemiddelde levertijd van 2 á 3 werkdagen.

• Duitsland
Voor Duitsland geldt een gemiddelde levertijd van 2 á 3 werkdagen.

• Bankbetalingen
Heeft u gekozen voor de 'vooruitbetaling via bank' betaalmethode? Houd rekening met een vertraagde levertijd van 1 à 2 werkdagen. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

• Bezorging op zaterdag
Post NL en DHL leveren ook op zaterdag. Bestellingen geplaatst voor vrijdag 16:30 uur worden dezelfde dag verstuurd.

► TRACK & TRACE
Indien uw bestelling is voorzien van een Track & Trace code zult u deze per e-mail van ons ontvangen. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen door op onderstaande link of de link in de email te klikken. Niet alle bestellingen worden verstuurd met Track & Trace code. Indien mogelijk wordt uw bestelling als brievenbus poststuk verstuurd. Dit geldt doorgaans voor bestellingen van 1-2 stuks (m.u.v. kleine doeken, dan kunnen het er meer zijn). Wilt u de bezorging van uw pakket graag volgen of heeft u enige spoed? Dan heeft u de keus om te kiezen voor levering met Track & Trace. De kosten hiervan variëren per optie.

► NIET THUIS / NIET ONTVANGEN
• Niet thuis
Indien u tijdens de bezorging van een pakket niet aanwezig bent, zal Collect & Deliver een "Niet Thuis bericht" achterlaten. Met de niet thuis code + postcode kunt u een nieuw bezorgmoment kiezen.

• Niet ontvangen
Hamamdoeken.com doet er alles aan om iedere bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. Zodra wij uw bestelling aan Collect & Deliver hebben aangeboden, zult u hiervan op de hoogte worden gebracht via een bevestigingsmail. Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar blijkt te zijn, zullen wij u hierover altijd binnen 24 uur informeren. Collect & Delier levert doorgaans alle post de volgende dag af. Een enkele keer kan hier een vertraging in optreden. Hierin is hamamdoeken.com afhankelijk van de dienstverlening van Collect & Deliver.

► ANDER BEZORGADRES OPGEVEN
Indien u uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres wilt laten afleveren, dan kunt u in het winkelmandje een ander verzendadres opgeven.

RETOURNEREN MET GRATIS RETOURSERVICE*

► 30 DAGEN NIET-TEVREDEN, GELD-TERUG GARANTIE
Voldoet het door u bestelde product niet helemaal aan uw verwachting? U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij verzoeken u eerst even contact met ons op te nemen via info@hamamdoeken.com of ons te bellen op 050-3642459 (b.g.g. 06-12679808).

* Gratis retourservice
Heeft u een verkeerde doek heeft ontvangen of is er iets mis met uw doek (vlek/beschadiging o.i.d.)? Dan neemt hamamdoeken.com vanzelfsprekend de retourkosten en de verzendkosten voor het nieuw te verzenden product voor haar rekening. In dat geval dient u contact met ons op te nemen, zodat wij u per mail een retouretiket kunnen toezenden.

Wilt u een product terugsturen omdat de maat niet goed is, de kleur of het model niet aan de verwachting voldoet? Dan komen de kosten voor het retourzenden voor eigen rekening.

Voor het terugsturen van uw product kunt u doorgaans gebruik maken van de verzendverpakking waarin u het product heeft ontvangen. Heeft u deze niet meer, dan zou u een schone plastic tas, grote stevige envelop of een stevige doos van de supermarkt kunnen gebruiken.

Wilt u van een pakket slechts één doek terugsturen, dan adviseren wij u (om kosten uit te sparen) deze in een grote envelop te stoppen, zodat u deze als brievenbus poststuk kunt verzenden. Na ontvangst van uw retour nemen wij deze verder in behandeling.

Retouradres:
Hamamdoeken.com
Regimentslaan 5
9471 MD Zuidlaren

• Crediteren
Hamamdoeken.com vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele (standaard) leveringskosten door Hamamdoeken.com in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

• Omruilen
Wanneer u kiest voor omruilen, kunt u het nieuwe product aan ons doorgeven. Wanneer het bedrag niet gelijk is, zal het verschil worden verrekend. Indien het nieuwe artikel duurder is, zult u hiervoor een factuur ontvangen. Als het nieuwe artikel goedkoper is, zal een creditfactuur worden opgemaakt. Voor het omruilen van artikelen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De kosten voor het terugsturen van producten zijn voor rekening van de koper.

• Verkeerd artikel
Wanneer u een verkeerd artikel heeft ontvangen, kunt u deze retourneren. Het juiste artikel zal z.s.m. verstuurd worden.

• Handgeweven / handgemaakte producten
Al onze hammamdoeken zijn handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in de hamamdoek kan zitten. Ook kan het gewicht van een hamamdoek licht varieren. Dit hoort bij een handgemaakt / handgeweven product en is geen reden voor retour.

► KLACHTEN
Indien iets niet naar wens is met óf een aangekocht artikel óf de geleverde service, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice.
U kunt uw klacht telefonisch of per e-mail indienen. Direct na ontvangst van uw klacht krijgt u van ons een ontvangstbevestiging. Wij streven ernaar alle e-mails binnen 1-3 werkdagen inhoudelijk te beantwoorden. Mocht er sprake zijn van een geschil, dan kunt u deze voorleggen aan de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk - Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Neem contact op