• Lorem ipsum

VERZENDEN

Hamamdoeken.com verzendt uw bestelling gratis, op werkdagen binnen 24 uur, tenzij duidelijk anders aangegeven. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat een product niet direct voorradig is, maar wel zeer binnenkort weer binnen komt.

België verzenden we gratis vanaf € 80,- Actie: Tijdelijk gratis verzending naar België vanaf € 50,00

Voor het bezorgen van onze bestellingen maken wij standaard gebruik van DPD met aflevering bij de voor u dichtstbijzijnde parcelshop (die vindt u hier). Indien dit uw voorkeur heeft, kunt u tegen betaling van een toeslag de verzendmethode upgraden naar eentje die beter aansluit bij uw voorkeur of situatie.

Verderop op deze pagina vindt u meer informatie over het verzenden van uw bestelling. Wilt u een product ruilen of retourneren? Onderaan deze pagina vindt u alle informatie.


Nederland

Bestellingen geplaatst voor 16.30 uur worden dezelfde (werk)dag nog verzonden.

Let op: Rondom feestdagen/vakanties kan het zijn dat wij een gewijzigde verzendplanning hanteren. Bij twijfel/vragen kunt u bellen/appen met 06-12679808.

 

Regulier verzendschema * voor Nederland
BestelmomentVerzenddagBezorgdag
Maandag voor 16.30 uurMaandagDinsdag/Woensdag
Dinsdag voor 16.30 uurDinsdagWoensdag/Donderdag
Woensdag voor 16.30 uurWoensdagDonderdag/Vrijdag
Donderdag voor 16.30 uurDonderdagVrijdag/Maandag
Vrijdag voor 16.30 uurVrijdagMaandag/Dinsdag
Zaterdag voor 16.30 uurMaandagDinsdag/Woensdag
Zondag voor 16.30 uurMaandagDinsdag/Woensdag

 

* Bezorgdagen kunnen niet worden gegarandeerd. Wij zijn hierin afhankelijk van de dienstverlening van DPD.

 

België / Duitsland / Frankrijk / Luxemburg / Oostenrijk / Spanje / UK

Bestellingen geplaatst voor 16.30 uur worden dezelfde dag nog verzonden (werkdagen) met DPD. Neem even contact met ons op wanneer het land van uw keuze er niet tussen zit. Houdt voor Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en UK rekening met 1-2 dagen extra levertijd.

 

Verzendschema DPD* België/Duitsland/Spanje/UK
BestelmomentVerzenddagBezorgdag
Maandag voor 16.30 uurMaandagWoensdag/Donderdag
Dinsdag voor 16.30 uurDinsdagDonderdag/Vrijdag
Woensdag voor 16.30 uurWoensdagVrijdag/Maandag
Donderdag voor 16.30 uurDonderdagMaandag/Dinsdag
Vrijdag voor 16.30 uurVrijdagDinsdag/Woensdag
Zaterdag hele dagMaandagWoensdag/Donderdag
Zondag hele dagMaandagWoensdag/Donderdag

 
* DPD bezorgdagen kunnen niet worden gegarandeerd. Veelal is de levertijd 1 werkdag, maar deze kan oplopen tot vier werkdagen.

 

► VERZENDKOSTEN

• Nederland
Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden met DPD. Indien mogelijk verzenden wij uw bestelling standaard als brievenbuspost (hamamdoeken & kikoy t/m ca. 550 gram). Anders wordt uw bestelling bezorgd bij de voor u dichtstbijzijnde DPD parcelshop. Wilt u dat wij bezorgen bij een andere parcelshop (NL), dan kunt u dit in de opmerking aangeven. Heeft u de producten op betrekkelijk korte termijn nodig? Let op! Tijdige bezorging kan nooit gegarandeerd worden. Neem in dat geval voor de zekerheid eerst even contact met ons op. Dan kunnen wij u adviseren wat mogelijk voor u de beste oplossing is.

• België

Indien u uw bestelling voor 16:30 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode zoals MisterCash wordt uw bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd. Alle bestellingen naar België worden standaard verzonden met DPD. Voor verzending van uw bestelling naar België betaalt u € 2,99. Vanaf € 80 (actie: tijdelijk al vanaf € 50) wordt uw bestelling gratis verzonden.

• Duitsland
Indien u uw bestelling voor 16:30 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode wordt uw bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd. Alle bestellingen naar Duitsland worden standaard verzonden met DPD. Voor verzending van uw bestelling naar Duitsland betaalt u € 9,95.

► LEVERTIJD
• Nederland
Indien u uw bestelling voor 16:30 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode zoals iDEAL wordt uw bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd.

Brievenbuspost
Brievenbuspost wordt doorgaans de volgende werkdag na verzending door DPD / Post NL bezorgd. Dit wordt echter niet gegarandeerd door DPD / Post NL. Een enkele keer kan de bezorgtijd oplopen tot 5 werkdagen. Dit geldt ook voor brievenbuspakjes met track & trace. Is uw bestelling na vijf werkdagen nog niet binnen? Dan verzoeken wij u z.s.m. contact met ons op te nemen, zodat wij een onderzoek kunnen starten bij DPD / Post NL.

Pakketten
Het merendeel van de pakketten wordt de volgende werkdag na verzending door DPD / Post NL bezorgd. Een enkele keer kan de bezorgtijd iets oplopen. Heeft u uw pakket na een dag of 3/4 nog niet ontvangen? Dan verzoeken wij u z.s.m. contact met ons op te nemen, zodat wij een onderzoek kunnen starten bij DPD /Post NL.

• België
Voor België geldt een gemiddelde levertijd van 2 á 3 werkdagen.

• Duitsland
Voor Duitsland geldt een gemiddelde levertijd van 2 á 3 werkdagen.

• Bankbetalingen
Heeft u gekozen voor de 'vooruitbetaling via bank' betaalmethode? Houd rekening met een vertraagde levertijd van 1 à 2 werkdagen. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling.

• Bezorging op zaterdag
Post NL levert ook op zaterdag, m.u.v. avondlevering. Bestellingen geplaatst voor vrijdag 16:30 uur worden dezelfde dag verstuurd.

► TRACK & TRACE
Indien uw bestelling is voorzien van een Track & Trace code zult u deze per e-mail van ons ontvangen. U kunt de voortgang van uw bestelling volgen door op de link in de email te klikken. Niet alle bestellingen worden verstuurd met Track & Trace code.

Indien mogelijk wordt uw bestelling als brievenbus poststuk verstuurd. Dit geldt doorgaans voor bestellingen van 1-2 stuks (m.u.v. kleine doeken, dan kunnen het er meer zijn). Wilt u de bezorging van uw pakket graag volgen of heeft u enige spoed? Dan heeft u de keus om te kiezen voor levering met Track & Trace. De kosten hiervan variëren per optie.

► NIET THUIS / NIET ONTVANGEN
• Niet thuis
Indien u tijdens de bezorging van een pakket niet aanwezig bent, zal DPD / Post NL doorgaans een "Niet Thuis bericht" achterlaten. Met de niet thuis code + postcode kunt u een nieuw bezorgmoment kiezen.

• Niet ontvangen
Hamamdoeken.com doet er alles aan om iedere bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. Zodra wij uw bestelling bij DPD / Post NL hebben aangeboden, zult u hiervan op de hoogte worden gebracht via een bevestigingsmail. Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar blijkt te zijn, zullen wij u hierover altijd binnen 24 uur informeren. DPD / Post NL levert doorgaans alle post de volgende dag af. Een enkele keer kan hier een vertraging in optreden. Hierin is hamamdoeken.com afhankelijk van de dienstverlening van DPD / Post NL.

► ANDER BEZORGADRES OPGEVEN
Indien u uw bestelling op een ander adres dan het factuuradres wilt laten afleveren, dan kunt u in het winkelmandje een ander verzendadres opgeven.

IETS RETOURNEREN?

► 30 DAGEN NIET-TEVREDEN, GELD-TERUG GARANTIE
Voldoet het door u bestelde product niet helemaal aan uw verwachting? U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het aanmelden van uw retour kunt u gebruik maken van het retourformulier. Deze kunt u hier downloaden en ingevuld met het pakket meesturen. Dit is niet verplicht. Stuur het pakket voldoende gefrankeerd retour naar:

Hamamdoeken.com
Hunzeweg 13B
9473TB De Groeve

Dit kan bijvoorbeeld via Post NL. Een andere voordelige optie is www.pakkettenversturen.nl.


Wij vinden het prettig om te weten dat er iets retour komt. Wij waarderen het daarom als u ons van tevoren even een berichtje stuurt. Dat kan door een mail te sturen naar [email protected] of ons te bellen op 050-3642459 (b.g.g. 06-12679808). Dit is zeker niet verplicht.

► GRATIS RETOURSERVICE?
Heeft u een verkeerd artikel ontvangen of is er iets mis met het product (vlek/beschadiging o.i.d.)? Dan neemt hamamdoeken.com vanzelfsprekend de retourkosten en de verzendkosten voor het nieuw te verzenden product voor haar rekening. In dat geval dient u contact met ons op te nemen, zodat wij u per mail een retouretiket kunnen toezenden.

► RETOURLABEL BESTELLEN

Wilt u een product terugsturen omdat de maat niet goed is, de kleur of het model niet aan de verwachting voldoet? Dit kan voordelig via www.pakkettenversturen.nl of via een Post NL servicepunt.

Voor het terugsturen van uw product kunt u doorgaans gebruik maken van de verzendverpakking waarin u het product heeft ontvangen. Heeft u deze niet meer, dan zou u een schone plastic tas, grote stevige envelop of een stevige doos van de supermarkt kunnen gebruiken.

Wilt u van een pakket slechts één doek terugsturen, dan adviseren wij u (om kosten uit te sparen) deze in een grote envelop te stoppen, zodat u deze als brievenbus poststuk kunt verzenden. Na ontvangst van uw retour nemen wij deze verder in behandeling.

Retouradres:
Hamamdoeken.com
Hunzeweg 13b
9473 TB De Groeve

• Crediteren
Hamamdoeken.com vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele (standaard) leveringskosten door Hamamdoeken.com in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

• Omruilen
Wanneer u kiest voor omruilen, kunt u het nieuwe product aan ons doorgeven. Wanneer het bedrag niet gelijk is, zal het verschil worden verrekend. Indien het nieuwe artikel duurder is, zult u hiervoor een factuur ontvangen. Als het nieuwe artikel goedkoper is, zal een creditfactuur worden opgemaakt. Voor het omruilen van artikelen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De kosten voor het terugsturen van producten zijn voor rekening van de koper.

• Verkeerd artikel
Wanneer u een verkeerd artikel heeft ontvangen, kunt u deze retourneren. Het juiste artikel zal z.s.m. verstuurd worden.

• Handgeweven / handgemaakte producten
Al onze hammamdoeken zijn handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in de hamamdoek kan zitten. Ook kan het gewicht van een hamamdoek licht varieren. Dit hoort bij een handgemaakt / handgeweven product.

► KLACHTEN
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. U kunt mailen naar:
[email protected]
Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.
Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.
Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform vindt u hier. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Neem contact op