• Lorem ipsum

VERZENDEN

Hamamdoeken.com verzendt je bestelling gratis, op werkdagen binnen 24 uur, tenzij duidelijk anders aangegeven. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat een product niet direct voorradig is, maar wel zeer binnenkort weer binnen komt.

LET OP! I.v.m. grote drukte kan de verzending en levering van je bestelling langer duren dan normaal. Voorkom teleurstelling, bestel op tijd.

Tussen Kerst en Nieuwjaar hanteren wij een gewijzigde verzendplanning. Bestellingen worden binnen 2-4 werkdagen verzonden.

België verzenden we gratis vanaf € 80,- Actie: Tijdelijk gratis verzending naar België vanaf € 50,00

Voor het bezorgen van onze bestellingen maken wij standaard gebruik van DPD met aflevering bij de voor u dichtstbijzijnde parcelshop (die vindt je hier). Indien dit je voorkeur heeft, kun je tegen betaling van een toeslag de verzendmethode upgraden naar eentje die beter aansluit bij jouw voorkeur of situatie.

Verderop op deze pagina vindt je meer informatie over het verzenden van je bestelling. Wil je een product ruilen of retourneren? Onderaan deze pagina vindt je alle informatie.


Nederland

Bestellingen geplaatst voor 16.30 uur worden dezelfde (werk)dag nog verzonden.

Let op: Rondom feestdagen/vakanties kan het zijn dat wij een gewijzigde verzendplanning hanteren. Bij twijfel/vragen kunt u bellen/appen met 06-12679808.

 

Regulier verzendschema * voor Nederland
BestelmomentVerzenddagBezorgdag
Maandag voor 16.30 uurMaandagDinsdag/Woensdag
Dinsdag voor 16.30 uurDinsdagWoensdag/Donderdag
Woensdag voor 16.30 uurWoensdagDonderdag/Vrijdag
Donderdag voor 16.30 uurDonderdagVrijdag/Maandag
Vrijdag voor 16.30 uurVrijdagMaandag/Dinsdag
Zaterdag voor 16.30 uurMaandagDinsdag/Woensdag
Zondag voor 16.30 uurMaandagDinsdag/Woensdag

 

* Bezorgdagen kunnen niet worden gegarandeerd. Wij zijn hierin afhankelijk van de dienstverlening van DPD. I.v.m. grote drukte (november/december) kan het voorkomen dat het niet lukt om een bestelling gelijk dezelfde dag nog te verzenden.

 

België / Duitsland / Frankrijk / Luxemburg / Oostenrijk / Spanje / UK

Bestellingen geplaatst voor 16.30 uur worden dezelfde dag nog verzonden (werkdagen) met DPD. Neem even contact met ons op wanneer het land van je keuze er niet tussen staat. Houdt voor Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en UK rekening met 1-2 dagen extra levertijd.

 

Verzendschema DPD* België/Duitsland/Spanje/UK
BestelmomentVerzenddagBezorgdag
Maandag voor 16.30 uurMaandagWoensdag/Donderdag
Dinsdag voor 16.30 uurDinsdagDonderdag/Vrijdag
Woensdag voor 16.30 uurWoensdagVrijdag/Maandag
Donderdag voor 16.30 uurDonderdagMaandag/Dinsdag
Vrijdag voor 16.30 uurVrijdagDinsdag/Woensdag
Zaterdag hele dagMaandagWoensdag/Donderdag
Zondag hele dagMaandagWoensdag/Donderdag

 
* DPD bezorgdagen kunnen niet worden gegarandeerd. Veelal is de levertijd 1 werkdag, maar deze kan oplopen tot vier werkdagen.

 

► VERZENDKOSTEN

• Nederland
Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden met DPD. Indien mogelijk verzenden wij je bestelling standaard als brievenbuspost (hamamdoeken & kikoy t/m ca. 550 gram). Anders wordt je bestelling bezorgd bij de voor jou dichtstbijzijnde DPD parcelshop. Wil je dat wij bezorgen bij een andere parcelshop (NL), dan kun je dit in de opmerking aangeven. Heb je de producten op betrekkelijk korte termijn nodig? Let op! Tijdige bezorging kan nooit gegarandeerd worden. Neem in dat geval voor de zekerheid eerst even contact met ons op. Dan kunnen wij je adviseren wat mogelijk voor jou de beste oplossing is.

• België

Indien je de bestelling voor 16:30 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode zoals MisterCash wordt je bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd. Alle bestellingen naar België worden standaard verzonden met DPD. Voor verzending van je bestelling naar België betaal je € 2,99. Vanaf € 80 (actie: tijdelijk al vanaf € 50) wordt je bestelling gratis verzonden.

• Duitsland
Indien je de bestelling voor 16:30 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode wordt je bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd. Alle bestellingen naar Duitsland worden standaard verzonden met DPD. Voor verzending van je bestelling naar Duitsland betaal je € 9,95.

► LEVERTIJD
• Nederland
Indien je de bestelling voor 16:30 uur plaatst en gebruik maakt van een directe betaalmethode zoals iDEAL wordt je bestelling dezelfde (werk)dag nog verstuurd.

Brievenbuspost
Brievenbuspost wordt doorgaans de volgende werkdag na verzending door DPD / Post NL bezorgd. Dit wordt echter niet gegarandeerd door DPD / Post NL. Een enkele keer kan de bezorgtijd oplopen tot 5 werkdagen. Dit geldt ook voor brievenbuspakjes met track & trace. Is je bestelling na vijf werkdagen nog niet binnen? Dan verzoeken wij je z.s.m. contact met ons op te nemen, zodat wij een onderzoek kunnen starten bij DPD / Post NL.

Pakketten
Het merendeel van de pakketten wordt de volgende werkdag na verzending door DPD / Post NL bezorgd. Een enkele keer kan de bezorgtijd iets oplopen. Heb je jouw pakket na een dag of 3/4 nog niet ontvangen? Dan verzoeken wij je z.s.m. contact met ons op te nemen, zodat wij een onderzoek kunnen starten bij DPD /Post NL.

• België
Voor België geldt een gemiddelde levertijd van 2 á 3 werkdagen.

• Duitsland
Voor Duitsland geldt een gemiddelde levertijd van 2 á 3 werkdagen.

• Bankbetalingen
Heb je gekozen voor de 'vooruitbetaling via bank' betaalmethode? Houd rekening met een vertraagde levertijd van 1 à 2 werkdagen. Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

• Bezorging op zaterdag
Post NL levert ook op zaterdag, m.u.v. avondlevering. Bestellingen geplaatst voor vrijdag 16:30 uur worden dezelfde dag verstuurd.

► TRACK & TRACE
Indien je bestelling is voorzien van een Track & Trace code zul je deze per e-mail van ons ontvangen. Je kunt de voortgang van je bestelling volgen door op de link in de email te klikken. Niet alle bestellingen worden verstuurd met Track & Trace code.

Indien mogelijk wordt je bestelling als brievenbus poststuk verstuurd. Dit geldt doorgaans voor bestellingen van 1-2 stuks (m.u.v. kleine doeken, dan kunnen het er meer zijn). Wil je de bezorging van je pakket graag volgen of heeft het enige spoed? Dan heb je de keus om te kiezen voor levering met Track & Trace. De kosten hiervan variëren per optie.

► NIET THUIS / NIET ONTVANGEN
• Niet thuis
Indien je tijdens de bezorging van een pakket niet aanwezig bent, zal DPD / Post NL doorgaans een "Niet Thuis bericht" achterlaten. Met de niet thuis code + postcode kun je een nieuw bezorgmoment kiezen.

• Niet ontvangen
Hamamdoeken.com doet er alles aan om iedere bestellingen zo spoedig mogelijk te verzenden. Zodra wij je bestelling bij DPD / Post NL hebben aangeboden, zul jehiervan op de hoogte worden gebracht via een bevestigingsmail. Indien een artikel onverhoopt niet leverbaar blijkt te zijn, zullen wij altijd proberen je hierover binnen 24 uur te informeren. DPD / Post NL levert doorgaans alle post de volgende dag af. Een enkele keer kan hier een vertraging in optreden. Hierin is hamamdoeken.com afhankelijk van de dienstverlening van DPD / Post NL.

► ANDER BEZORGADRES OPGEVEN
Indien je de bestelling op een ander adres dan het factuuradres wilt laten afleveren, dan kun je in het winkelmandje een ander verzendadres opgeven.

HAMAMDOEKEN.COM RETOURSERVICE

► 30 DAGEN NIET-TEVREDEN, GELD-TERUG GARANTIE
Voldoet het door jou bestelde product niet helemaal aan je verwachting? Je hebt een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van reden het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het aanmelden van je retour kun je gebruik maken van het retourformulier. Deze ontvang je bij je bestelling of kun je hier downloaden.

Wij verzoeken je eerst even contact met ons op te nemen via [email protected] of ons te bellen op 050-3642459 (b.g.g. 06-12679808).

► GRATIS RETOURSERVICE
Heb je een verkeerd artikel ontvangen of is er iets mis met het artikel (vlek/beschadiging o.i.d.)? Dan neemt Hamamdoeken.com vanzelfsprekend de retourkosten en de verzendkosten voor het nieuw te verzenden artikel voor haar rekening. In dat geval dien je contact met ons op te nemen, zodat wij je per mail een retouretiket kunnen toezenden.

► RETOURINSTRUCTIE
Voor het terugsturen van een artikel kun je doorgaans gebruik maken van de verzendverpakking waarin je het artikel hebt ontvangen. Heb je deze niet meer, dan zou je een schone plastic tas, grote stevige envelop of een stevige doos van de supermarkt kunnen gebruiken.

Om kosten te besparen, adviseren we je om een artikel, indien mogelijk, als brievenbuspakje retour te sturen. Dit kan bijvoorbeeld via Post NL. Een andere voordelige optie is www.pakkettenversturen.nl.

Stuur je een pakket retour via www.pakketversturen.nl? Dan mag je bij 'Waar wil je het pakket laten bezorgen?' kiezen voor 'Bij een Pickup parcelshop'. Op basis van onderstaand retouradres zal de Pickup parcelshop Autoshop Zuidlaren (Stationsweg Zuidlaren) verschijnen. Wij halen het pakket daar wel op. Daarmee bespaar je maximaal op de verzendkosten. Na ontvangst van je retour nemen wij deze verder in behandeling.

NB: Laat bij afgeven van je pakje de eerste pagina die je uitprint met het verzendlabel aftekenen door de DPD parcelshop. Dit is je afgiftebewijs. Hetzelfde geldt voor het Post NL afgiftebewijs welke je ontvangt bij de Post NL balie. Bewaar deze goed, totdat je de creditnota van ons hebt ontvangen.

Retouradres:
Hamamdoeken.com
Hunzeweg 13b
9473 TB De Groeve

• Crediteren
Hamamdoeken.com vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele (standaard) leveringskosten door Hamamdoeken.com in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

• Omruilen
Wanneer je kiest voor omruilen, kun je het nieuwe product aan ons doorgeven. Wanneer het bedrag niet gelijk is, zal het verschil worden verrekend. Indien het nieuwe artikel duurder is, zul je hiervoor een factuur ontvangen. Als het nieuwe artikel goedkoper is, zal een creditfactuur worden opgemaakt. Voor het omruilen van artikelen worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De kosten voor het terugsturen van producten zijn voor rekening van de koper.

• Verkeerd artikel
Wanneer je een verkeerd artikel heeft ontvangen, kun je deze retourneren. Je ontvangt hiervoor van ons een verzendlabel. Het juiste artikel zal z.s.m. verstuurd worden.

• Handgeweven / handgemaakte producten
Al onze hammamdoeken zijn handgeweven. Dit betekent dat er soms een licht kleurverschil of een klein weeffoutje in de hamamdoek kan zitten. Ook kan het gewicht van een hamamdoek licht varieren. Dit hoort bij een handgemaakt / handgeweven product.

► KLACHTEN
Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over onze producten en of dienstverlening. Wij willen je graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden. Je kunt je klachten mailen naar:
[email protected]
Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging.
Wij zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.
Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar wij bij zijn aangesloten.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform vindt je hier. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Neem contact op