• Lorem ipsum

De hamamdoek komt oorspronkelijk uit Turkije. 'Hamam' betekent badhuis. De hamamdoeken worden daar namelijk gebruikt als droogdoek en omslagdoek. Ze zijn gemaakt van (hydrofiel) katoen. Dit wil zeggen dat ze veel vocht op kunnen nemen (erg absorberend) en daarom uitermate goed geschikt zijn als bijvoorbeeld badhanddoek of strandlaken. Omdat de hamamdoeken licht van gewicht zijn (en daarom gemakkelijk vervoerbaar en compact mee te nemen in je koffer of tas), soepel en dun, drogen zij weer zeer snel op. Hamamdoeken zijn hierdoor ideaal voor gebruik in de sauna en op vakantie. 

Koop bij ons verschillende soorten hamamdoeken!


In onze webshop zijn vele soorten trendy hamamdoeken (en ook o.a. strandhanddoeken, fouta's, Kikoy en pestemal) beschikbaar in allerlei verschillende kleuren van diverse merken. Ook kun je zelf precies bepalen welke maat je wil hebben. Wij bieden bovendien ook hamamdoeken te koop aan waarvan de stof gecombineerd is met onder andere badstof (bijvoorbeeld aan één zijde) of bamboe. Volop keus dus. De allermooiste modellen hebben wij voor je verzameld.

Uw hamamdoek met korting kopen


Omdat klantvriendelijkheid bij ons zeer hoog in het vaandel staat, kun je eenvoudig online iets bestellen, hoef je geen verzendkosten te betalen, heb je jouw bestelling snel in huis, heb je 30 dagen bedenktijd en profiteer je het hele jaar door van leuke kortingacties voor directe korting op je bestelling. Tevreden klanten zien wij graag terug en belonen we met extra korting op een volgende bestelling. Dus ben je op zoek naar een leuke multifunctionele hamamdoek? Kijk gerust hier eens rond in onze webshop!