• Lorem ipsum

Bij Hamamdoeken.com kunt u  gratis achteraf betalen

achter betalen met afterpay

Mogelijkheid om uw order gratis acheraf te betalen via Afterpay of billink
Hamamdoeken.cm biedt u de mogelijkheid om uw bestelling pas te betalen nadat u de goederen hebt ontvangen van ons. Deze service is gratis.

Geen card reader of creditcard bij de hand? U kent de Hamamdoeken.com webwinkel nog niet kent, of u hebt even geen geld op de rekening heeft staan, dan is achteraf betalen een uitkomst.

Hoe werkt achteraf?
Gratis achteraf betalen wordt toegelaten tot het maximale bedrag van €250.
Wanneer u kiest voor de betaaloptie 'achteraf betalen', zal Afterpay/Billink uw gegevens online en realtime controleren op kredietwaardigheid. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen, heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. Indien u wel bent toegelaten, zal uw bestelling worden geaccepteerd. U ontvangt namens Hamamdoeken.com het product. De factuur ontvangt u per e-mail van Afterpay/Billink. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen.

U ben niet door de krediet check heen gekomen, hoe kan dat?

Antwoord: Dit kan verschillende oorzaken hebben.

1. Het factuurbedrag ligt boven de €250,00

2. Uw gegevens zijn niet goed ingevuld, dan moet u denken aan bijvoorbeeld een verkeerde huisnummer of postcode.

3. U heeft een incassovordering op uw naam staan. Uiteraard hoeft u hier niet altijd van op de hoogte te zijn. Afterpay/Billink beoordeelt hier zeer streng op en zal bij het opmerken van bepaalde zaken onherroepelijk de betaling achteraf afkeuren.

Ook nu geldt dat u dan altijd via één van onze andere betaalmethoden de betaling kunt voldoen.