• Lorem ipsum

BLACK FRIDAY 1+1 GRATIS

[LAATSTE DAG] Koop 2 dezelfde items uit de 1+1-categorie en de tweede is helemaal gratis! Per bestelling kun je meerdere keren gebruik maken van deze actie. Niet geldig i.c.m. andere acties en achteraf betalen

Toon:
Geen producten gevonden...
BLACK FRIDAY 1+1 GRATIS

[LAATSTE DAG] Black Friday is de dag na Thanksgiving die enkele jaren geleden vanuit Amerika naar Europa is overgewaaid. Op 17 november 2023 start ons Black Friday avontuur met een 10-daagse die doorloopt t/m Cyber Monday 27 november. Voorheen een dag van fysieke winkelkoopjes, zijn Black Friday en Cyber Monday bij Hamamdoeken.com samengesmolten tot de shopping 10-daagse van het jaar.

Waarom wachten in lange rijen en cadeaus inpakken als je alles ontspannen online kunt kopen? Ontsnap aan de drukte voor Sinterklaas en Kerst en profiteer van maximaal voordeel. Onze Black Friday 10-daagse, van 17 tot 27 november 2023, biedt jou de kans om fijne deals te scoren. Verwen jezelf en je dierbaren met dubbel zoveel plezier, want alles in deze categorie is 1 + 1 gratis! Maak van deze Black Friday een feest van besparingen voor een budgetvriendelijk feestseizoen. Happy shopping!