• Lorem ipsum

Hamamdoeken van de Albert Heijn, Hema & Action?

23 Feb 2023
door Grietje Zijlstra

De hamamdoek is al jaren een zeer gewild strandlaken en heel populair als saunadoek. Vandaar dat je de hamamdoek bij heel veel winkels zoals Hema, Action, Etos, Kruidvat, Xenos en Blokker kunt kopen. Vaak ook nog voor niet veel geld.

Waarom dan een, vaak veel duurdere, hamamdoek kopen bij Hamamdoeken.com?

Hamamdoek: laagste prijs versus beste kwaliteit

De hamamdoeken die je bij de Hema kunt kopen, lijken nog het meest op een kikoy. Katoenen doeken met een badstof achterzijde. Maar deze zijn echt niet te vergelijken met de kwaliteit van de van origine uit Kenia afkomstige kikoy die we bij Hamamdoeken.com verkopen. Het verschil zie én voel je echt. Daarbij zijn ze bij ons het hele jaar door verkrijgbaar én hebben we iedere zomer weer nieuwe prachtig kleurrijke dessins. Topkwaliteit die écht jaren mee gaat. Én met een klittenbandzakje voor je kleine spulletjes.

Hamamdoek Action | Wibra | Kruidvat | Blokker

De hamam doeken die je bij Action, Kruidvat of Blokker kunt kopen, zijn niet te vergelijken met de merk hamamdoeken die we bij Hamamdoeken.com verkopen. Een hamamdoek is zoveel meer dan een katoenen handdoek met franjes. Een ambachtelijk geweven hamamdoek met een ruime keus in kleuren, maten en modellen in de beste kwaliteit, daar hangt een ander prijskaartje aan dan een eenmalige fabriekspartij die in een paar kleuren geproduceerd is en dan op is.

Beste hamamdoeken nu met (uitprobeer) korting

Hamamdoeken.com heeft de grootste collectie hamamdoeken en biedt voor elk wat wils. Ontdek de ongekend grote keus in kleuren, maten & modellen. Het hele jaar door een vast assortiment én regelmatig nieuwe kleuren, modellen en leuke acties. Altijd topkwaliteit van gerenommeerde merken. Met ons persoonlijk advies vindt jij gegarandeerd de perfecte hamamdoek voor jou waar je echt nog vele jaren plezier van hebt.

Dat maakt hamamdoeken.com onbetwist de hamamdoeken specialist. Raak ook overtuigd van het kwaliteitsverschil! Met kortingscode UITPROBEERKORTING ontvang je een exclusieve korting op je eerste bestelling. Let op! De code is geldig bij aankoop van twee hamamdoeken (of meer ;-) en niet geldig bij aankoop van kleine hamamdoeken of Ottomania pareo's. De code is slechts tijdelijk geldig, dus wacht niet te lang voor je hem gebruikt.

Reacties
Lydia
13 Jul 2016
Ik ben ook nieuwsgierig wat nu precies het verschil is. Eigenlijk wel teleurgesteld door dit artikel. Hierin staat nog steeds niet echt een uitleg van het kwaliteitsverschil. Of is de kwaliteit als handdoek hetzelfde. Er staat dat er meer variatie is aan kleur; dat is leuk! Maar is er verschil in de kwaliteit van katoen (zachtheid, absorbtievermogen, duurzaamheid)?
Groeten,
Lydia
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »