• Lorem ipsum

10 hamamdoeken voor ieder moment: welke hamamdoek past bij jou?

11 Apr 2018
door Hamamdoeken.com

1. Glamour met Call it Fouta! hamamdoek Côte d’Azur

Een hamamdoek met een “gouden” of “zilveren” randje: deze Call it Fouta! hamamdoek Côte d’Azur is voorzien van een onderscheidend lurex streepdessin. Wanneer je echt gaat voor een luxe uitstraling en royale maat doek (200 x 100 cm), dan is dit de hamamdoek voor jou. Wees er snel bij: de doek is nog verkrijgbaar in 9 kleuren en je krijgt nu maar liefst 30% extra korting in de op=opruiming.    

 

2. Lekker ruim en lichtgewicht: Ottomania hamamdoek XL

Wil je voor een strandvakantie ver weg graag een groot strandlaken mee, maar tob je altijd met het gewicht van je koffer? Dan is deze hamamdoek XL van Ottomania jouw life saver. Deze Ottomania hamamdoek XL is ruim bemeten (210 x 100 cm) en weegt toch maar 300 gram. De Ottomania XL is verkrijgbaar in meer dan 40 kleuren. Ook kun je een eigen set samenstellen met kleinere en grotere maten in hetzelfde dessin en dezelfde kleur.

 

3. Nét even anders: Call it Fouta! Hamamdoek Talazzio

Houd je van motieven en opvallende dessins? Deze hamamdoek Talazzio van Call it Fouta! is voorzien van een verfijnd tribal dessin. Door de royale maat (200 x 100 cm) kun je met deze doek alle kanten op: gebruik ‘m als strandlaken of als royale handdoek thuis. Deze doek is er nu nog in 9 kleuren, maar let op: op = op. Bestel vandaag nog en profiteer van maar liefst 33% extra korting in de opruiming.

 

4. Multifunctioneel en supersize: Ottomania hammam strandlaken  

Ben je een festivalbezoeker of zit je graag met een partner of kinderen op één groot laken voor een picknick? Of houd je juist van het comfort en de uitstraling van hamamdoeken in je interieur? Dit Ottomania supersize hamam strandlaken (maar liefst 220 x 160 cm) gebruik je op het strand, in het park maar ook net zo makkelijk als tafelkleed of zomerse grand foulard. Ook voor deze XXL hamamdoek geldt dat je eenvoudig een complete set samenstelt met kleinere maten in hetzelfde dessin én dezelfde kleur. De keuze is ruim: dit laken is verkrijgbaar in maar liefst 100 kleuren. Vind jouw favoriet en bestel ‘m nu!     

 

5. Allround en no nonsense: Hamams own hamamdoek

Wil je gewoon een allround hamamdoek voor een scherpe prijs? Deze Hamams own handdoek heeft een handig formaat (180 x 100 cm) waardoor je ‘m voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Bovendien weegt hij slechts 300 gram, bij uitstek handig voor vliegreizen dus!   

 

6. Handig formaat: allround Ottomania hamam handdoek

Ga je kamperen, varen of backpacken? Of ben je zo gek op hamamdoeken dat je ze het liefst overal voor gebruikt? Deze handzame hamamdoek van Ottomania leent zich door zijn handige afmeting werkelijk overal voor: als handdoek na het douchen of een frisse duik, als theedoek of droogdoek voor je handen. Naast het prettige formaat (100 x 50 cm) is deze hamamdoek ook nog eens licht van gewicht: slechts 90 gram. Ideaal voor vakanties dus, met name wanneer je weinig berg- of bagageruimte hebt.

 

7. Zacht en comfortabel: Hamams own hamamdoek Stone

Staat comfort bij jou voorop bij de keuze voor een hamamdoek? Deze hamamdoek Stone van Hamams own voelt door de toepassing van dikkere stof erg zacht én luxe aan. Heerlijk wanneer je de doek bijvoorbeeld gebruikt tijdens een bezoek aan een wellnessresort of sauna. Jezelf verwennen hoeft niet duur te zijn: je krijgt nu 10% extra korting op deze prachtige doek in de op=opruiming.  

 

8. Pareo, omslagdoek en handdoek in één: Hamams own Aqua  

Gebruik je een hamamdoek graag om jezelf in te wikkelen, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan de sauna of op het strand? Deze Aqua hamamdoek van Hamams own heeft hier de ideale afmetingen voor (195 x 80 cm) en voelt, door de toepassing van bamboe met katoen, heerlijk glad en soepel aan. Je knoopt deze doek op allerlei manieren om als pareo of als omslagdoek. Deze doek is trouwens ideaal voor vakanties: hij droogt snel en weegt weinig (slechts 245 gram).

 

9. Nooit meer hutje mutje met een Roundie

Wie heeft ‘m niet gespot de afgelopen zomer: de Roundie. Niet voor niets zijn deze ronde strandlakens enorm populair geworden. Ze zien er geweldig uit, maar zijn daarnaast ook gewoon praktisch. Door de ronde vorm lig je, zelfs op een druk strand, nooit meer hutje mutje tegen je “buren” en draai je heel makkelijk met de zon mee. De Roundie stranddoeken zijn er in veel kleurrijke, opvallende dessins, maar ook in een stijlvolle effen kleurstelling.

 

10. Mix en match jouw ideale set: Ottomania hamamdoek

Is kleur belangrijk voor je en ben je altijd op zoek naar sprekende tinten die precies passen bij je outfit en je interieur? Deze Ottomania hamamdoek is er in maar liefst 100 kleurencombinaties. Deze maat gebruik je als reishanddoek op vakantie, maar bijvoorbeeld ook thuis in de badkamer. Je combineert deze doek ook heel makkelijk met kleinere en grotere doeken uit deze lijn en creëert zo snel je eigen set.

 

Heb je je keuze kunnen maken? Een hamamdoek bestellen of meerdere hamamdoeken tegelijk kopen is bij ons heel eenvoudig. Je bestelling wordt gratis verzonden. Bovendien kun je ook profiteren van onze unieke stapelkorting: leuk voor jezelf of voor een vriendin of familielid

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »