• Lorem ipsum

5x Hamamdoeken in de winter

23 Oct 2020
door Grietje Zijlstra

Benieuwd wat je kan doen met hamamdoeken in de winter?

Een hamamdoek is multifunctioneel! Tijdens de warme zomermaanden kun je een hamamdoek meenemen op reis, gebruiken als strandhanddoek, picknickdeken of jurkje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Maar wist je ook al dat een hamamdoek in de winter net zo multifunctioneel is? Tijdens de koude wintermaanden is de hamamdoek ook niet meer weg te denken, je kunt het overal voor gebruiken. Superhandig! Benieuwd? Lees dan verder!

5X Hamamdoeken in de winter

Sauna bezoekje

Ik ga naar de sauna en neem mee… Een hamamdoek! In de koude wintermaanden is de sauna een populair uitje, lekker de warmte opzoeken en ontspannen! Maar niet zonder hamamdoek natuurlijk. Dunne hamamdoeken zijn een absolute must tijdens je sauna bezoekje, één van de vele voordelen is dat hamamdoeken heel snel drogen. Bovendien weegt het niet veel, neemt het weinig ruimte in beslag en je kan ze ook gemakkelijk omslaan als je aan de wandel gaat. Gewone handdoeken zijn na het afdrogen vaak zwaar, nat en koud. Wat ons betreft niet de ideale combinatie voor jouw ontspannen dagje in de sauna, toch?

Winterwandeling

Hamamdoeken worden in de zomer ook wel gebruikt om lekker op te zitten tijdens het picknicken. Maar of het nu zomer of winter is, na een wandeling in de frisse buitenlucht krijg je toch echt lekkere trek! Wil jij tijdens de winterwandeling even een tussenstop maken en genieten van al het moois om je heen, een kop heerlijke warme choco en een gevulde koek? Leg jouw hamamdoek over het bankje in het park en je voorkomt dat je natte of koude billen krijgt!

Let’s play

De kids willen lekker spelen op de grond, maar in de wintermaanden voelt de vloer kouder aan dan in de zomer. Schuif een hamamdoek onder die kleine billetjes en de kinderen hebben het lekker warm tijdens het spelen. Bovendien kun je aan het einde van de dag de hoeken bij elkaar pakken en het speelgoed gemakkelijk in de speelgoedkist schuiven. Opgeruimd staat netjes!

Baby op komst

Een hamamdoek is ook ideaal om de baby in te wikkelen na het badje, als onderlaken in de kinderwagen, de wieg of voor onder het hoofdje van de baby tijdens het voeden. Je kan het ook leuk neerleggen op het verschoningskussen of over de armleuning van de schommelstoel als decoratie. Cadeautip, superleuk om aan iemand te geven als kraamcadeau! 

Sinterklaas Kapoentje

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! De feestmaand is weer in zicht, dat betekent dat we weer verlanglijstjes mogen maken en originele inkopen moeten doen. Onze hamamdoeken in alle soorten, kleuren en maten zijn ook heel leuk om als cadeau te geven aan iemand op Sinterklaasavond. Of met kerst natuurlijk! Zeker nu jij weet waar je een hamamdoek in de winter voor kan gebruiken, is dit het perfecte cadeau!

Neem een kijkje in onze hamamdoeken collectie en shop een hamamdoek voor tijdens de koude wintermaanden. Onze hamamdoeken zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »