• Lorem ipsum

5 producten voor een heerlijke thuisspa

9 Feb 2021
door Grietje Zijlstra

5 producten voor een heerlijke thuisspa

Door de lockdown zitten we helaas verplicht veel thuis. Maar om het thuis zijn nog wat aangenamer te maken hebben wij 5 producten voor een heerlijke thuisspa voor je verzameld! Tover je badkamer om tot een heerlijke spa, ook leuk voor Valentijnsdag! Verras jouw partner met deze heerlijke producten, dan scoor je gegarandeerd punten.

Romantisch badderen met badthee

Geniet van de zinderende geurcombinatie van zeezout, rozenblaadjes en korenbloemen. De heerlijke geuren van deze Ridiculously Romantic Tea Bath Bag vullen je badkamer, waan je in een romantische thuisspa voor twee of één, dat kan natuurlijk ook! Voeg het Ridiculously Romantic theezakje toe aan het warme badwater en het ontspannen kan beginnen! Kop thee of een glas wijn erbij en jouw avond kan niet meer stuk! Bestel je meerdere theezakjes voor in bad in één keer? Dan profiteer je van een aantrekkelijke korting. Let’s shop!

Hamam Scrubwashand Viscose

De Hamam Scrubwashand Viscose is heel fijn van structuur en niet té ruw, dit type scrubwashand wordt ook veel gebruikt in traditionele hammams. Zeer geschikt voor een fijne milde scrub! Zeep de scrubhandschoen in met een milde scrub, zeep of douchegel en scrub zachtjes de dode huidcellen van je lichaam. Met deze scrubwashand is jouw thuisspa helemaal compleet. Ook lekker om elkaar mee in te zeepen! ;)

Feelgood Shower Foam

De Shower Foam “Moments to Feel the Water” ruikt fantastisch en schuimt goed! De geur is ontwikkeld door een gerenommeerd parfumhuis, dat belooft wat! Zodra je de Shower Foam op je huid smeert komt een geur van wilde bloemen vermengd met vloeibare gouden honing en een frisse sprankeling van bergamot je tegemoet. Deze luxe Shower Foam is geschikt om cadeau te geven aan jezelf of iemand anders die het verdient. Enjoy!

Golden Honey Whipped Body Butter

Deze heerlijke Golden Honey Whipped Body Butter is rijk én romig. De vocht inbrengende crème smelt op de huid en maakt je huid lekker zacht, glad en soepel. De zoete geur van wilde bloemen, honing, sinaasappelbloesem, jasmijn, citrus, sandelhout en musk brengen je in een ontspannen sfeer. De Body Butter kun je heerlijk combineren met de Shower Foam, zo blijven de geuren nog langer hangen. Heerlijk om te gebruiken na een ontspannen bad of douche!

Geurkaarsen set Treets

De exclusieve geurkaarsen van Treets hebben een heerlijke, rustgevende werking. Ideaal voor jouw avondje ontspanning. Of je nu op de bank ligt, een romantisch diner hebt aan de keukentafel of in bad aan het relaxen bent, deze geurkaarsen zijn perfect voor iedere gelegenheid.  

Maak van jouw cadeau een origineel geschenk met onze superleuke cadeauverpakkingen. Wil je er een mooi en persoonlijk kaartje bij? Dat kan, shop till you drop!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »