• Lorem ipsum

5 redenen waarom hamamdoeken perfect dienen als relatiegeschenk

22 Aug 2022
door Grietje Zijlstra

Ben jij van plan om je medewerkers, zakenrelaties of partners een relatiegeschenk te geven? Dat is altijd een goed idee! Hiermee kun je je waardering uiten, zowel voor de goede samenwerking als bijvoorbeeld hun inzet. Veel bedrijven kiezen voor relatiegeschenken met logo of bijvoorbeeld met de bedrijfsnaam bedrukt op het item. Heb je er wel eens over nagedacht om een hamamdoek cadeau te doen aan je zakelijke relaties? We geven je graag vijf redenen waarom dit een uitstekend en origineel idee is. Lees je mee?

  1. Origineel cadeau

Laten we beginnen met de belangrijkste reden om een hamamdoek te geven als relatiegeschenk, namelijk originaliteit. Hoe vaak heb je vanuit je werk al eens een cadeaubon of een fles wijn gekregen? Vaak worden deze cadeaus pas aan het einde van het jaar gegeven, puur omdat ‘dat zo hoort’. Hoewel dat natuurlijk prima relatiegeschenken zijn, is het ook wel eens leuk om een origineel cadeau te ontvangen op een onverwachts tijdstip. Vooral als je je relatiegeschenk in de zomer geeft is dit een zeer unieke gift die ook nog eens direct gebruikt kan worden.

  1. Relatiegeschenk bedrukken met bedrijfsnaam of -logo

Als je het relatiegeschenk nóg persoonlijker en unieker wilt maken, kun je je bedrijfsnaam of bedrijfslogo erop laten drukken. Dit kan zo groot als je zelf wilt, maar we raden aan om dit subtiel te laten doen. Zo vergroot je de kans dat je relaties deze hamamdoeken daadwerkelijk gebruiken, maar blijf je alsnog zichtbaar met je bedrijf. Zo wordt het niet te schreeuwerig, maar juist erg stijlvol! Je kunt kiezen tussen borduren en bedrukken, maar dat ligt natuurlijk volledig aan je eigen voorkeur. Borduren geeft echt een luxegevoel en ziet er prachtig uit. Bedrukken is ook erg mooi en kan behoorlijk schelen in de uiteindelijke kosten, zeker voor een kleinere oplage.

  1. Kleine en grote oplages zijn mogelijk

Het maakt eigenlijk niet uit hoe groot jouw bedrijf is, want je kunt hamamdoeken al in kleine oplages bestellen. Zo kun je voor iedereen in jouw bedrijf een persoonlijke hamamdoek laten maken met zijn of haar eigen naam erop. Dit is natuurlijk iets minder haalbaar voor grote bedrijven, maar dan zou je een grote oplage kunnen bestellen met logo of in verschillende kleuren. Zo kan je personeel een mooie hamamdoek in gewenste kleur kiezen.

  1. Zelf inpakken of in cadeauverpakking

Je kunt hamamdoeken op allerlei manieren cadeau doen aan relaties. Zo kun je ze in grote oplages bestellen en zelf in cadeautasjes plaatsen. Hier kun je dan nog een verfrissend drankje aan toevoegen of andere leuke strandaccessoires. Op die manier maak je een zomers pakket voor je relaties. Vind je dit te veel gedoe of heb je te veel relaties waar je dit naartoe wilt sturen? Dan kun je het ook al bij ons laten inpakken in een mooie cadeauverpakking, waardoor het cadeau extra chic aankomt bij de ontvanger!

  1. De ideale reclame

Een relatiegeschenk hoort persoonlijk te zijn, dus met een fles wijn kun je de plank flink misslaan. Juist door iets uniekers te kiezen en relatiegeschenken met logo te creëren, zorg je voor de ideale reclame. Niet alleen scoor je punten bij de ontvangende partij, maar als zij deze hamamdoek met logo meenemen naar het strand of een wellness ziet iedereen jouw product. Zo vang je twee vliegen in één klap!

Zoals je leest zijn er voldoende redenen om een hamamdoek cadeau te doen aan je zakenrelaties. Zijn hamamdoeken niet helemaal je ding? Wij kunnen in principe al ons textiel voor je laten personaliseren, waaronder de badjassen of zelfs een hele wellnesset met logo! Heb je specifieke wensen voor jouw relatiegeschenken met logo? Neem dan snel contact met ons op om deze te bespreken.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »