• Lorem ipsum

5x hamamdoeken voor de sauna

13 Sep 2021
door Grietje Zijlstra

5x hamamdoeken voor de sauna

Ga je naar de sauna? Dan heb je een hamamdoek nodig! Wil je namelijk echt kunnen genieten dan zal een hamamdoek voor extra comfort zorgen tijdens een heerlijke saunadag. Maar wat is een hamamdoek en wat kun je ermee? Dat leggen we je hier graag uit.

Nu je precies weet wat een hamamdoek is vertellen we je graag over onze hamamdoeken voor de sauna. Onze saunadoeken zijn sneldrogend, want niemand zit te wachten op een zware, natte handdoek tijdens een bezoek aan de sauna. Je kan kiezen uit een dunne of superzachte saunadoek, een van katoen of van bamboe en vergeet niet te kiezen voor een mooie kleur of opvallend dessin.

1.    Call it fouta! hamamdoeken

Onze dunne saunadoeken zijn lichtgewicht en nemen weinig ruimte in beslag. We hebben allerlei verschillende soorten dunne saunadoeken. Maar wil jij een dunne saunadoek, welke ambachtelijk is geweven en met een uniek dessin? Ga dan voor Call it fouta! De hamamdoeken van Call it fouta! hebben een uitstekende kwaliteit en zijn zeer geschikt voor een dagje sauna.

2.    Dunne hamamdoek van biologisch katoen

Vind jij het belangrijk om een steentje bij te dragen aan het milieu? Kies dan voor de dunne hamamdoek van biologisch katoen. Maar ook wanneer je last hebt van eczeem kun je het beste kiezen voor een organic saunadoek. Deze hamamdoek is namelijk zacht voor de huid en geeft minder kans op een allergische reactie of irritatie.

3.    De superzachte saunadoek van Lalay

Ga jij voor kwaliteit en luxe? De superzachte saunadoek van het merk Lalay is heerlijk zacht, valt soepel en weegt slechts 335 gram. Gemaakt van 100% gekamd katoen waardoor de saunadoek ook na vaak wassen mooi blijft. En omdat de hamamdoek van Lalay is voorgewassen is deze direct klaar voor gebruik. Ook de absorptie van de hamamdoek is vanaf dag één supergoed, heel erg fijn dus!

4.    Superzachte saunadoek van bamboe

De bamboe sauna handdoek van Hamams Own is heerlijk zacht. En omdat bamboe hypo-allergeen en anti-bacterieel is blijft de handdoek lekker lang fris ruiken. Deze saunadoek is superfijn wanneer je de sauna wil bezoeken én een gevoelige huid hebt. Omdat bamboe milieuvriendelijker is draag je ook nog een steentje bij aan het milieu. 

5.    Saunadoek met elastiek

Wil jij je saunadoek gebruiken als omslagdoek en daarbij de zekerheid dat deze ook blijft zitten wanneer je de sauna induikt? De saunadoek met elastiek bedekt het lichaam van onder de oksels tot halverwege het bovenbeen, maar dat is natuurlijk afhankelijk van je lengte. Mannen kunnen deze saunadoek om de heupen dragen. Is ie wat te lang? Dan rol je de bovenkant gewoon iets op. Onze saunadoek met elastiek blijft goed zitten, dus alles blijft gegarandeerd bedekt!

Kies een saunadoek die bij jou past

We begrijpen maar al te goed dat het lastig kiezen is tussen alle hamamdoeken voor de sauna! Met onderstaande tips gaan we je keuze een stuk makkelijker maken. En mocht je nog steeds twijfelen, neem dan gerust contact op!

  • Welk materiaal heeft jouw voorkeur?
  • Kies je voor een kleine, middelmaat of XXL hamamdoek?
  • Zit of lig je in de sauna graag op een handdoek?
  • Ga je voor een effen kleur of saunadoek met dessin?
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »