• Lorem ipsum

7x Inspiratie voor het perfecte huwelijkscadeau: Van Mr & Mrs hamamdoeken tot huwelijksbedankjes voor de gasten

14 Feb 2024
door Grietje Zijlstra

Het huwelijk, een van de meest bijzondere momenten in het leven, staat symbool voor liefde en verbondenheid. Het kiezen van het perfecte huwelijkscadeau als blijvende herinnering aan deze speciale dag is van onschatbare waarde. In dit blog delen we 7 inspirerende ideeën, variërend van gepersonaliseerde hamamdoeken tot duurzame huwelijksbedankjes voor de gasten.

  1. Gepersonaliseerde hamamdoeken: Een tijdloos cadeau voor het bruidspaar

Geef een blijvende herinnering aan de mooiste dag uit hun leven cadeau met gepersonaliseerde hamamdoeken. Borduur de initialen, huwelijksdatum van het paar op de doeken. Heeft het bruidspaar een monogram? Laat de hamamdoeken daarmee bedrukken voor een super origineel huwelijkscadeau. Kies kleuren en het lettertype van hun trouwkaart voor een extra persoonlijke touch.

  1. Mr & Mrs badjassen: Luxe en comfort in één geschenk

Ga een stapje verder en schenk het bruidspaar bijpassende badjassen. Een prachtige combinatie van luxe en comfort, perfect voor ontspannen momenten na de drukte van de trouwdag. Laat de badjassen klaarleggen op het bed in de bruidssuite voor de ultieme verrassing!

  1. Chic nagenieten: De ultieme relax cadeaubox voor twee

Verras het bruidspaar met een complete wellnessset: een hamamdoek én badjas in een elegante cadeauverpakking. Ga voor een van onze besteller cadeauboxen of stel zelf iets samen en bestel de  cadeauverpakking er los bij. Laat ons weten dat het voor een huwelijk is en wij zorgen voor een prachtig huwelijkscadeau.

  1. Gastendoekjes: Originele huwelijksbedankjes met een persoonlijke touch

Voor bruidsparen die hun gasten een blijvende herinnering willen geven, zijn gastendoekjes een originele keuze. Een kleine attentie met een grote impact door deze te personaliseren met de huwelijksdatum of de naam van het bruidspaar. Laat deze borduren in de kleur en lettertype van de trouwkaart of bedrukken met een monogram. Wat een geweldige en blijvende herinnering aan de huwelijksdag!

  1. Het perfecte trouwbedankje voor een zomerbruiloft!

Voor zomerse bruiloften zijn hamamdoeken met de huwelijksdatum een geweldig cadeau. Een functioneel geschenk met een blijvende herinnering aan deze warme, liefdevolle dag.

  1. Budgetvriendelijk: Mr & Mrs badslippers

Voor een lichtere portemonnee zijn bedrukte badslippers met 'Mr' en 'Mrs' een leuke en speelse keuze. Een praktisch cadeau dat nog lang na de trouwdag voor plezier zorgt. Met trouwdatum of initialen ook heel leuk als trouwbedankje voor jullie daggasten ♥

  1. Romantisch cadeaupakket: Hamamdoek, geurkaarsje, en badbruisballen

Creëer een romantisch cadeaupakket met een tweepersoons hamamdoek, een geurkaarsje en badbruisballen. Kies een cadeauverpakking en laat ons weten dat het een huwelijksgeschenk is, dan zorgen wij voor een prachtige cadeauset voor het bruidspaar, ideaal voor een ontspannen huwelijksreis.

Of je nu een ruim budget hebt of op zoek bent naar een betaalbaar, maar doordacht geschenk, deze inspiraties vormen de sleutel tot het vinden van het perfecte huwelijkscadeau of huwelijksbedankjes. Heb je hulp nodig, laat het ons dan weten. Je bereikt ons via de online chat of stuur een mailtje.

Tip: Vind je het lastig om een kleur te kiezen uit het grote aanbod of weet je niet wat de favoriete kleur is van het bruidspaar? Kies iets in de kleuren van de trouwkaart, dan zit je altijd goed. 

♥ Belangrijk om te weten: wil je het cadeau laten personaliseren, hou dan rekening met een levertijd van zeker 2 weken in verband met het borduren of bedrukken van de hamamdoek of badjas.

Bekijk het ruime aanbod in onze webshop en bestel vandaag nog jouw huwelijkscadeau.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »