• Lorem ipsum

Een badjas cadeau geven aan je geliefden

9 Nov 2021
door Grietje Zijlstra

Ben jij nog op zoek naar een perfect cadeau voor tijdens de feestdagen? Heb je vrienden of familieleden waarvan je écht niet weet wat je ze cadeau moet doen? Het is tijd voor een nieuwe badjas! Een badjas scoor je niet snel voor jezelf, maar is wel ontzettend fijn om in huis te hebben. Op het moment dat je helemaal met bodylotion ingesmeerd uit de douche komt of naar de sauna gaat, is het toch heerlijk om even die badjas aan te trekken? We hebben voor ieder wat wils, dus geven je bij deze alvast wat inspiratie per type persoon voor een bijzondere badjas.  

Voor de saunaliefhebber

In de sauna is het zo ongeveer protocol dat je een badjas meeneemt of huurt. Deze heb je nodig voor een bezoek aan het restaurant en kun je tussen de sessies door lekker aantrekken om jezelf warm te houden. Of je vrienden nu graag naar de sauna gaan of zelf een saunacabine in huis hebben, een saunabadjas voor hem of haar is zeker een goed idee. Kies er vooral eentje die lekker luchtig is en snel droogt, zodat ze niet de hele tijd met een natte badjas hoeven rond te lopen.

Voor het stel wat altijd bij elkaar blijft

Elke vriendengroep of familie heeft zo’n stel waarvan je weet dat die voor altijd bij elkaar blijven. Wellicht hebben ze al flink wat jubilea erop zitten en zijn er zelfs al kinderen bijgekomen. Voor zo’n soort stel is het leuk om een matching set badjassen te kopen. Lekker ANWB, maar dan anders! Zo kun je hetzelfde model maar in andere kleuren aanschaffen, zodat ze deze op de haakjes nog goed uit elkaar kunnen houden. Een ander idee is om exact dezelfde badjas te kiezen, maar hun naam erop te laten borduren. Kies zelf het lettertype en de kleur om deze volledig te personaliseren.

Voor de duurzaamheidsfreak

Laten we eerlijk zijn, duurzaamheid is tegenwoordig belangrijk voor iedereen. Het belang van milieuvriendelijke opties wordt steeds groter en hoewel de een er wat meer waarde aan hecht dan de ander, is een duurzaam cadeau altijd een goed idee. Wist je dat je tegenwoordig ook badjassen kunt vinden die gemaakt zijn van duurzaam materiaal, zoals bamboe? Bamboegewassen zijn weinig belastend voor het milieu, groeien ontzettend snel en leveren een sterk materiaal wat jarenlang meegaat. Nu denk je misschien dat dit een hele stugge badjas is, maar het tegendeel is waar! De bamboe badjassen zijn juist ontzettend zacht en fluffy, wat ze erg comfortabel maakt. Ideaal voor dat ene familielid die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Voor de kids

Ook de kinderen mogen niet overgeslagen worden, want die willen vast ook wel een gave badjas. Of ze nu net uit bad komen of het in de ochtend vaak koud hebben, geef ze een badjas en ze leven erin! Vooral de poncho’s zijn erg leuk, welke over hun hoofd gaan en een capuchon hebben. Zo kunnen ze lekker spelen zonder dat hun badjas opengaat of uitvalt. Koop deze in hun favoriete kleur en je hebt een fantastisch cadeau voor de feestdagen!

Hopelijk heb je nu voor iedereen in je vriendengroep of familie een leuk cadeau bedacht waar zij erg blij mee gaan zijn. Fijne feestdagen!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »