• Lorem ipsum

Een badjas met naam, hét perfecte cadeau aan jezelf of een geliefde

10 Nov 2022
door Grietje Zijlstra

Een badjas met naam als perfect cadeau aan jezelf of een geliefde

Ben je nog op zoek naar een last-minute cadeau voor de feestdagen of wil je iemand een fantastische start van het nieuwe jaar cadeau geven? Geef ze dan een heerlijke badjas met naam cadeau! Iedereen kan wel een badjas gebruiken, vooral tijdens de koude winterdagen als je net uit bed of de badkamer komt. Misschien ga je tijdens dit seizoen wel wat vaker een dagje naar de sauna om lekker op te warmen, waar je een mooie badjas kunt gebruiken. Of het nu een cadeau voor iemand anders is of voor jezelf, een badjas met naam is altijd een goed idee!

De borduurservice

Als je een badjas bestelt via onze webshop kun je er altijd voor kiezen om deze nét een speciale toevoeging te geven met een personal touch. Je kunt namelijk de naam van de ontvanger erop laten borduren, wat erg chic staat. Je kunt zelf bepalen of je een klassiek of modern lettertype wilt en in welke kleur dit geborduurd mag worden. Daarnaast kun je ervoor kiezen om dit borduurwerk op de voorkant of op de achterkant te laten plaatsen. Zo kun je dit fantastische cadeau voor jezelf of voor iemand anders volledig naar wens personaliseren.

In een speciale cadeauverpakking

De feestdagen wil je het liefst zo stressvrij mogelijk doorkomen en vooral lekker genieten van het gezelschap en wat vrije tijd. Wij zorgen er graag voor dat je geen inpakstress hebt. Hoe leuk is het als je een mooi cadeau besteld hebt, om deze dan ook nog eens in een grote cadeauverpakking te laten afleveren? Zeker tijdens de feestdagen zijn er veel luxe cadeauverpakkingen waar de badjas perfect in gevouwen wordt. Denk hierbij aan een grote zwarte cadeaudoos met magneet, wat een ontzettend chique touch geeft aan je cadeau. Ook kun je het in een ronde cadeaudoos met sterren laten leveren, wat perfect is voor tijdens de feestdagen. Tot slot is er altijd de optie om de badjas in een mooie cadeautas te laten leveren, welke een prachtig design heeft. Zo wordt het uitpakken van je gloednieuwe badjas echt een feestje!

Bijpassende cadeaus met naam

Wil je, naast een badjas, nog een extra cadeautje geven? Dan kun je via onze webshop ook een bijpassende hamamdoek cadeau doen in een bijpassende kleur én met naam erop geborduurd. In de zomer kun je deze fantastisch gebruiken als strandlaken of saunadoek, maar in de winter functioneert deze ook prima als plaid in de woonkamer. Lekker wegruipen op de bank met je zachte hamamdoek, klinkt heerlijk nietwaar? Naast een geborduurde naam kun je ook een speciale datum laten borduren. Denk hierbij aan een speciale datum voor jou en de ontvanger of bijvoorbeeld de geboortedatum van een kindje. Zo kun je een hamamdoek of badjas ook prima als kraamcadeau geven.

Heb je nu een specifieke wens wat betreft het borduursel of de badjas? Schroom dan niet om ons even te bellen of te mailen, want de kans is groot dat we jouw wensen waar kunnen maken. Wij leveren altijd maatwerk, dus we kijken altijd hoe we jouw bestelling zo ideaal mogelijk kunnen afleveren. Zo maak je het cadeau ontzettend speciaal, waar wij je graag bij helpen!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »