• Lorem ipsum

Dit zijn de badjassen trends van 2020

21 Feb 2020
door Grietje Zijlstra

Dit zijn de badjassen trends van 2020

Na een fijne, warme douche is het heerlijk om nog even in je badjas rond te lopen. Of nog even lekker ontbijten in je badjas, voordat je je weer moet aankleden. Ook is je badjas onmisbaar tijdens een relaxt dagje sauna. Kortom, de badjas hoort in iedere kledingkast of badkamer thuis. En er is geen reden om nog in een vodje rond te lopen, want we zien overal prachtige badjassen van super kwaliteit. Tijd dus om op zoek te gaan de badjassen trends van 2020.

De gevoerde badjas

Zoek je een warme badjas voor frisse ochtenden of een dagje sauna, dan past deze gevoerde badjas helemaal bij jou. De badjas heeft een heerlijke, luxe badstof binnenlaag, waardoor het snel vocht absorbeert en heerlijk aanvoelt op de huid. Met de trendy strepen is dit echt een topper voor de sauna. Mocht jouw man hem ook leuk vinden, dan kun je samen deze unisex badjas dragen.

Twinning met je kindje

De twinning trend blijft ook in 2020 voortduren. Dus waarom zou je niet lekker comfortabel met je zoon/dochter twinnen? Deze twinning badjassen zijn heerlijk voor een luierdagje thuis, of een dagje zwembad. De kinderbadjas heeft dezelfde strepen als die voor volwassenen en is ook met badstof gevoerd. Deze badjas is verkrijgbaar voor kinderen t/m ongeveer 9 jaar oud. Dus neem hem gerust ook mee naar zwemles of op vakantie.

Hamam badjassen

Naast bovenstaande badjassentrends van 2020 zien we ook veel variatie in de hamam badjassen. Hamam badjassen met kimonokraag, gevoerde hamam badjassen en wat kortere hamam badjassen met strikceintuur, capuchon en een hippe uitstraling. Omdat deze laatstgenoemde badjassen niet gevoerd zijn, zijn ze dus iets lichter en daardoor ideaal om ook tijdens de zomer te dragen (voor de echte koukleum is de korte versie ook verkrijgbaar met een badstof binnenlaag). Mede door de grote steekzakken zie je deze badjassen vaak in de sauna, handig voor bijvoorbeeld een flesje water. Met name de vrouwen dragen dit model graag. Je kunt dit model netjes laten aansluiten bij de taille met de handige strikceintuur en als je hem af en toe met een beetje azijn wast houd je hem lang zacht en soepel.

De wafelbadjassen

Dit model mag zeker niet ontbreken in het overzicht van de badjassen trends van 2020. De naam zegt het al. Dit soort badjas heeft een wafelstructuur en dat geeft meteen een luxe uitstraling. De wafelbadjas is van 100% katoen gemaakt en heeft een mooie capuchon. Eigenlijk is deze badjas van heel licht en dun katoen gemaakt, maar door de wafelstructuur voelt de badjas helemaal niet zo dun aan, terwijl hij juist wel snel vocht absorbeert. Dit materiaal wordt niet voor niets vaak gebruikt voor badcapes en omslagdoeken voor baby’s.  De wafelbadjassen zijn unisex en dankzij de extra lange mouwen ook erg geschikt voor de heren. Naast de trendy en effen kleuren, is er ook deze wafelbadjas met subtiele accenten. En het grote voordeel van deze badjas is dat dit model is voorzien van een badstofvoering en is gemaakt van bamboe. Bamboe ademt nog beter dan katoen en droogt ook een stuk sneller, dus voor een dagje sauna kun je de gevoerde wafelbadjas ook zeker meenemen.

Dit zijn de badjassen trends van 2020. Een ding hebben ze met elkaar gemeen; de kleuren zijn tijdloos en qua materiaal draait het om comfort. En dat is precies waarom je een badjas draagt. Het is heerlijk om even snel iets aan te schieten, dat heerlijk zacht aanvoelt op je huid. Een groot pluspunt is dat je er ook nog mee gezien mag worden, omdat de kleuren en accenten tegenwoordig hartstikke stijlvol zijn. Weet jij al welke trend bij jou past?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »