• Lorem ipsum

Bamboe basjassen voor de sauna: 5 voordelen!

15 Sep 2023
door Grietje Zijlstra

Ben jij een sauna-liefhebber? Dan zijn onze bamboe badjassen de perfecte keuze! Deze badjassen combineren functionaliteit, comfort en luxe op een unieke manier. Wij zijn fan! Ontdek in deze blog de 5 voordelen van bamboe badjassen.

De voordelen van bamboe badjassen

Onze bamboe badjassen brengen verschillende voordelen met zich mee:  

  • Hoge absorptie en sneldrogend: Er is niets onprettiger dan een klamme en koude badjas in de sauna. Dat is iets waar onze bamboe badjassen het verschil in maken. Dankzij de unieke eigenschappen van bamboevezels absorberen deze badjassen eenvoudig het vocht, waardoor je profiteert van een droge en frisse badjas. De sneldrogende eigenschap zorgt ervoor dat de badjas binnen een mum van tijd weer droog en klaar is voor gebruik, zelfs na herhaaldelijk wassen.
  • Antibacterieel en hypoallergeen: Als we het hebben over de sauna dan is hygiëne een belangrijk aspect. De natuurlijke antibacteriële eigenschappen van bamboe zorgen ervoor dat bacteriën en nare geurtjes geen kans krijgen om zich te verspreiden. Dit is heel belangrijk in de vochtige omgeving van de sauna. Bovendien zijn bamboe vezels hypoallergeen, wat betekent dat ze ideaal zijn voor mensen met een gevoelige huid of allergieën. Je kunt ontspannen en genieten zonder je zorgen te maken over mogelijke huidirritaties. Win-win!
  • Blijvend zacht: Een fijne, zachte stof op je huid na een verkwikkende saunasessie, daar word je toch blij van? Wij wel! Bamboe badjassen behouden deze fijne zachtheid, was na was. Zelfs na herhaaldelijk gebruik blijven ze zacht aanvoelen. Dit maakt je saunabeleving helemaal compleet!
  • Ademend: Bamboe badjassen hebben ademende eigenschappen. De vezels laten warmte en vocht gemakkelijk ontsnappen. Bamboe houd je koel in de zomer en warm in de winter. Dit zorgt ervoor dat jij je altijd comfortabel voelt tijdens je saunabezoek óf thuis, dat kan natuurlijk ook.
  • Makkelijk in onderhoud en duurzaam: Onze bamboe badjassen zijn niet alleen vriendelijk voor je huid, maar ook voor het milieu. Bamboe is één van de meest duurzame materialen. Ze behouden hun kwaliteit en eigenschappen, zelfs na herhaaldelijk wassen. Je investeert dus eenmalig in een mooie badjas en je kunt hier jaren van genieten. Kies je voor een bamboe badjas? Dan draag je bij aan een groenere planeet!

Onze modellen

In onze collectie vind je diverse bamboe badjassen geschikt voor ieder type én bijpassende bamboe hamamdoeken. De gevoerde tie dye badjas met sjaalkraag en franjes is bijvoorbeeld perfect voor de koukleumen onder ons. De bamboe sauna badjas is warmteregulerend en is gemaakt van hotelkwaliteit, heerlijk als je van een zachte stof houdt. Kortom, we hebben voor ieder wat wils! Neem een kijkje op onze webshop.

Weet je niet goed welke bamboe badjas je moet bestellen? Of twijfel je bijvoorbeeld over de maat of het model? Wij helpen je graag!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »