• Lorem ipsum

B&B inrichten met de fijnste producten

22 Apr 2021
door Grietje Zijlstra

B&B inrichten

Wil jij jouw B&B inrichten met de fijnste producten? Maak van jouw B&B een topverblijf met onze producten. Heb jij een gezellige B&B? Maar wil je graag nieuwe accessoires toevoegen? Of ben jij net een nieuwe B&B gestart en nog op zoek naar de perfecte inrichting en accessoires? Wij hebben de fijnste producten voor je verzameld. Met deze producten weet je zeker dat jouw gasten niets tekortkomen en ultiem kunnen genieten van hun verblijf!

B&B inrichten met de fijnste producten

Ridiculously romantic badderen

Een weekendje overnachten in een B&B om even de hectiek van alle dag te ontvluchten. Héérlijk! Het is heel prettig als alle benodigdheden aanwezig zijn in de B&B om optimaal te kunnen genieten. Zeker in deze tijd, waarin sauna’s en andere activiteiten nog gesloten zijn, is dat heel belangrijk. Geniet van een warm bad met een Ridiculously Romantic Tea Bag na een lange wandeling. Verwen je gasten met dit leuke extraatje, een zinderende geurcombinatie! Bovendien staat het ook heel leuk in de badkamer. Beschikken de kamers niet over een bad? Je kunt het ook gebruiken in een lekker warm voetenbadje. Bestel je meerdere badtheezakjes in één keer? Dan profiteer je nu van een aantrekkelijke korting!

Mini Moments geurkaars

Laat jouw gasten hun verblijf nóóit meer vergeten. Hoe doe je dat? Mensen onthouden vaak geuren! Zet op diverse plekken in de B&B onze mini moments geurkaarsen neer voor een fantastische geurenreis. Steek deze heerlijke geurkaars ook aan in de kamer van jouw gasten nét voordat ze aankomen. Zo zorg je ervoor dat jouw gasten een frisse en lekker ruikende kamer instappen. Het relaxen kan beginnen. Dat zullen jouw gasten zeker niet vergeten!

It’s all about styling

B&B inrichten? It’s all about styling! De kans is groot dat jouw gasten terugkomen wanneer alles tot in de puntjes is verzorgd en de inrichting van jouw kamer(s) rust uitstralen. Net zoals bij een Oosterse hamam! Deze sfeer creëer je heel eenvoudig met onze hamamdoeken in de badkamer en bijpassende badjassen voor de gasten. Deze kun je zelfs met onze professionele borduurservice voorzien van jouw logo of B&B naam. Een paar bijpassende gastendoekjes in het toilet, hamamschaaltjes met potpouri, badzout of snoepjes maken het hamam thema helemaal af. Is de kamer groot genoeg voor een mooi zitje? Maak deze plek dan extra gezellig en comfortabel met een heerlijk warm plaid. Versier het bed met een aantal fijne kussens en jouw gasten komen de kamer niet meer uit. Hiermee scoor je gegarandeerd punten!

Heerlijke zachte bamboe handdoeken

Onze bamboe handdoeken zijn ultrazacht! Dankzij de zachte en chique uitstraling staan de handdoeken prachtig op een rekje in de badkamer. De handdoeken danken de blijvende zachtheid aan het ronde gladde oppervlak van de bamboevezel. Zelfs zonder wasverzachter blijven deze handdoeken echt ongelooflijk zacht! Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Daarnaast zijn de handdoeken ook nog eens natuurlijk, antibacterieel en hypoallergeen. Met deze handdoek wordt douchen echt een feestje.

Shop nu onze producten voor jouw B&B mét een leuke korting! Stuur ons een mail met de producten die jij graag wil bestellen en de aantallen, vergeet ook niet om jouw KVK-nummer te vermelden in de mail en dan sturen wij jou een persoonlijke kortingscode. Shop till you drop!

Benieuwd naar meer leuke blogs? Lees dan verder op onze website!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »