• Lorem ipsum

Cadeauverpakkingen voor de feestdagen

17 Nov 2020
door Grietje Zijlstra

Cadeauverpakkingen voor de feestdagen

Deze week zetten wij onze superleuke en nieuwe cadeauverpakkingen voor de feestdagen in de spotlights. Tover je cadeau om tot een origineel geschenk! De feestdagen staan natuurlijk voor de deur en daar horen leuke cadeautjes bij en bij leuke cadeautjes horen natuurlijk ook feestelijke verpakkingen, toch? Wij vinden van wel!

De gezelligste tijd van het jaar is weer bijna aangebroken. Maar tegelijkertijd ook de drukste tijd van het jaar. Op zoek naar een idee voor je surprise, je gedicht afmaken en na je werk nog even snel een cadeautje scoren in de stad. Nu tijdens corona is de stad misschien niet de eerste plek waar je graag naartoe gaat. Daarom maken wij het een stukje makkelijker voor je! Op onze website vind je heel veel leuke cadeau ideeën. Van een heerlijke warme badjas voor kinderen en volwassenen tot leuke hamamdoeken in diverse kleuren, cadeaubonnen, mooie kussenhoezen, de lekkerste badproducten en heel veel leuke items voor kids! Er is op onze website voor iedereen wel iets te vinden. Bovendien hoef je de stad niet meer in, ideaal toch?  Wanneer jij het perfecte cadeau hebt gevonden kun je een leuke cadeauverpakking uitkiezen om jouw cadeau in te verpakken. Bovendien kun je als extra toevoeging ook nog een mooie strik uitkiezen of een klein kaartje met een persoonlijk bericht erop. Kon je niet kiezen en heb je meerdere cadeaus in je winkelmandje? Dan profiteer je van een stapelkorting, de stapelkorting is tijdens de feestdagen extra hoog! Heb jij thuis al een cadeau en wil je alleen de cadeauverpakking kopen? Dat kan natuurlijk ook! Om het allemaal nóg feestelijker te maken hebben wij een hele leuke kortingscode voor jullie! Gebruik de code DECEMBER%CADEAUS voor 25% korting op de leukste cadeauverpakkingen voor de feestdagen. Benieuwd naar onze favorieten? Lees dan verder!

Onze 5 favoriete cadeauverpakkingen voor de feestdagen

Black & gold

Deze cadeauverpakking is perfect voor de feestdagen en staat fantastisch onder de kerstboom. In deze cadeauverpakking kun je bijvoorbeeld een kleine hamamdoek verpakken of een relaxing hamam body kit met een linnen scrubwashand. Dat wil toch iedereen?

Luxe cadeauverpakking

Deze luxueuze cadeauverpakking is voor de feestdagen natuurlijk onmisbaar. Jouw cadeau wordt gelijk een heel speciaal cadeau, kaartje met een persoonlijke boodschap erbij en voilà!

Cold December

Wil jij iemand een heerlijke badjas cadeau geven voor de koude winterdagen? Dan is deze grote cadeauverpakking geschikt! Wil je graag een grote blauwe strik en persoonlijke boodschap toevoegen aan de doos om het wat feestelijker te maken? Dat kan!

Cadeautas met strik

Dit schattige tasje met rode sterretjes en een strik maakt jouw cadeautje nóg leuker! De perfecte cadeauverpakking voor leuke items voor kids, zachte gastendoekjes of een cadeaukaart met een bedrag naar keuze.

Merry Christmas

Deze cadeauverpakking heeft gouden confettibolletjes op de doos en op de bovenkant staat ‘Merry Christmas’. De cadeauverpakking is o.a. geschikt voor een (opgerolde) hamamdoek met lekker badproducten. Een kinderbasjasje of een set saunahanddoeken.

Neem een kijkje op onze pagina met leuke woonaccessoires of op onze pagina met heerlijke badproducten voor leuke cadeau ideeën! De producten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden. Shop till you drop!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »