• Lorem ipsum

De Roundie: de ultieme zomer/strand musthave van 2017

16 Jun 2017
door Hamamdoeken.com

Het begin van de Roundie-trend

Roundies komen oorspronkelijk uit Australië, waar ze wel weten wat een relaxed strand- en buitenleven is. Door de bijzondere vorm werden ze al snel hot op het trendsettende eiland Ibiza en bij veel andere toeristische trekpleisters aan zee. Inmiddels heeft de Roundie-trend ook de Nederlandse stranden en zwembaden bereikt. Typerend voor de echte Roundie zijn de opvallende, sierlijke prints en de zogenaamde fringes, een lekker nonchalante franje aan de randen.

Voordelen van Roundies

De Roundie is dus helemaal in, maar er is een goede reden dat juist deze doeken zo populair zijn. Een Roundie is namelijk veel handiger dan een traditioneel rechthoekig strandlaken. Om te beginnen is een Roundie lekker ruim. Je kunt er gemakkelijk met zijn tweeën op liggen: heerlijk voor een romantisch bezoek aan het strand of juist knus voor een dagje strand met kleine kinderen. Verder lig je met een Roundie, ook bij grote drukte op het strand of in het park, lekker privé: aan de buitenkant heb je altijd nog wat ruimte over. Daarnaast is de Roundie ook nog eens supermakkelijk wanneer je graag lekker lui in de zon ligt. Met een Roundie hoef je je handdoek namelijk niet te draaien om in de zon te blijven liggen, maar draai je zelf gewoon met de zon mee: ontspannen zonnebaden dus.

Een Roundie is multifunctioneel

Een Roundie mag dan in de eerste plaats een strandlaken zijn, maar je kunt hem voor nog veel meer dingen gebruiken. Gebruik je Roundie bijvoorbeeld als yoga- of meditatiekleed, als speelkleed voor een baby of peuter, als sprei, als picknickkleed of warme omslagdoek op een frisse avond aan zee. Ook kun je hem natuurlijk toepassen als zomers accent in je interieur of als styling element op je loungeset. Of doe eens gek en leg een Roundie als blikvanger op een ronde eettafel. Een Roundie is ook erg handig bij een bezoek aan een festival of wanneer je gaat kamperen.


Opvouwen en meenemen van een Roundie strandlaken

Is een roundie dan niet lastig op te vouwen in vergelijking met een reguliere handdoek? Dat valt reuze mee. Je vouwt de ene helft van de Roundie eenvoudig over de andere helft, en vouwt dan beide punten bij elkaar naar binnen. Nu kun je de Roundie heel eenvoudig en compact oprollen en weer meenemen in een tas of in een speciale drager. Ook neem je de Roundie zo heel gemakkelijk mee in je koffer of vakantietas.

Roundies kopen bij Hamamdoeken.com

De Roundies in het assortiment van Hamamdoeken.com zijn uitgevoerd in heerlijk comfortabel katoen en bedrukt met vrolijke boho-prints in allerlei kleuren. Door de grote diameter (tussen de 170-190 cm) kun je er heerlijk met z'n tweeën op liggen. De Roundies van Hamamdoeken.com zijn van het bekende kwaliteitsmerk Call It Fouta! Call It Fouta! heeft een ruim assortiment Roundies in fraaie kleurstellingen. Om je Roundie zo mooi mogelijk te houden, ontvang je bij je bestelling een duidelijk wasvoorschrift. Zo heb je heel lang plezier van dit handige ronde strandlaken.

Een Roundie is een must voor iedere vakantietas en bij elk strand-, park- of festivalbezoek. Koop 'm voor jezelf of doe je vriendin of een familielid een plezier met één van de handige en stijlvolle Roundies. Bij Hamamdoeken.com profiteer je al vanaf twee exemplaren van een aantrekkelijke bulkkorting, leuk voor jezelf of voor al je vriendinnen.

Met zoveel verschillende uitvoeringen is er altijd wel een Roundie in een tint en een print die bij je past. Zie je de prints en de fringes van de Roundie helemaal zitten, maar heb je toch liever een rechthoekig strandlaken? Kies dan voor de Square, het vierkante broertje van de Roundie in dezelfde opvallende dessins. Ook voor meer traditionele hamamdoeken en accessoires in iedere stijl kun je bij Hamamdoeken.com terecht.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »