• Lorem ipsum

Deze musthave tuinaccessoires moet je even zien

29 Apr 2022
door Grietje Zijlstra

Deze musthave tuinaccessoires moet je even zien

Ben jij op zoek naar de ultieme afstyling van jouw tuin, zodat het allemaal nét iets gezelliger wordt? Zoek niet verder, want wij hebben de meest perfecte tuinaccessoires voor jou! Eerst zal je moeten bedenken wat voor sfeer je in de tuin wilt hebben, zodat je een kleurenpallet kunt bepalen. Daarna kun je alle tuinaccessoires in huis halen. Om je alvast op weg te helpen hebben we onze mooiste items op een rijtje gezet, die je ook nog eens op meerdere manieren kunt gebruiken. Zo ga jij echt een mooie zomer tegemoet!

Decoratieve kussens

Om te beginnen heb je een fijne zitplek nodig om helemaal tot rust te komen in je eigen tuin. Wanneer je een mooie loungeset hebt aangeschaft in de tuin, krijg je er meestal een fijne kussenset bij. Dit is een mooie basis, maar echt gezellig staat het nog niet. Je moet deze een beetje aankleden, zodat er wat meer persoonlijkheid bij komt kijken. Als eerste musthave tuinaccessoire laten we je graag de heerlijke kussenhoezen zien. We hebben kussenhoezen in allerlei formaten, zodat je zelf kunt kiezen welke goed bij jouw tuinset past. Wees niet bang om meerdere kleuren met elkaar te combineren, zeker als de stijl van je kussens vrijwel hetzelfde is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zachtroze kussen in combinatie met een royal blue stof? Combineer diverse formaten om een speels geheel te krijgen. Als dit jou geen echte beach vibes geeft, weten wij het ook niet meer!

Een fijn plaid voor extra flair

Nu je een paar mooie kussens op het oog hebt, kun je direct voor bijpassende hamamplaids kijken. Deze zijn namelijk in dezelfde kleuren en stijlen verkrijgbaar, waardoor je een mooi geheel kunt creëren op je loungeset. Waar je de plaids voor kunt gebruiken? Wat dacht je van een stijlvolle bescherming voor over je tuinkussens, voor als er gasten langskomen? Misschien zit je graag in de avonden lang buiten en kun je ze bij frisse zomeravonden gebruiken als deken of omslagdoek. Doordat ze dubbellaags zijn kun je extra genieten van de warmte ten opzichte van andere dekentjes. Zo kun je langer in de romantische buitenlucht blijven zitten. Wanneer je ze niet gebruikt kun je ze losjes over de tuinset draperen. Tot slot zijn ze ook superhandig om mee te nemen naar het strand, een dagje op de boot of wanneer je naar de camping gaat. Kortom, multifunctioneel!

De afstyling

Met alleen een loungeset, mooie kussens en plaids ben je er nog niet! Je kunt de tuin op allerlei manieren afstylen, zodat deze helemaal bij jou past en je je goed op je gemak voelt. Houd jij van een romantische stijl in je tuin? Zet dan wat fijne kaarsen klaar die je enkel voor buiten gebruikt. Kies kaarsen die afgesloten kunnen worden met een deksel, zodat je ze in de zomer buiten kunt laten staan. Als je extra sfeer wilt toevoegen kun je voor geurkaarsen kiezen, want ook in de tuin kun je die goed ruiken. Je kunt deze op een bijzettafel plaatsen of mooi decoreren op een hamamschaal. Gebruik bijpassende hamamdoeken als mooi tafelkleed voor die echte Ibiza-sfeer. Zo is jouw tuin helemaal af en kun jij de rest van de zomer genieten, zowel overdag als gedurende de avonden.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »