• Lorem ipsum

Hamamdoeken als kraamcadeau

1 Mar 2015
door Grietje Zijlstra
Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Denk dan eens aan de hamamdoek.

Een grote hamamdoek is ideaal om je baby in te wikkelen tijdens het voeden & na het badje. Maar ook als zomerdeken in een babyledikantje is de hamamdoek prachtig. In de winter, wanneer je baby in een slaapzak slaapt, en je toch iets van een dekentje wil gebruiken, is een hamamdoek een goed alternatief voor een deken. En natuurlijk als je naar het strand gaat: je baby kan heerlijk slapen op de hamamdoek.

Van een kleine hamamdoek heb je er eigenlijk twee nodig: één om je kindje mee af te drogen, de andere leg je op het aankleedkussen. Staat niet alleen heel mooi, het is ook super praktisch! De hamam handdoek neemt heel goed vocht op en is snel weer droog.
En multifunctioneel, want een hamam handdoek is ook heel mooi en handig als onderlakentje in de (reis)wieg/kinderwagen. Of leg de hamamhanddoek bijvoorbeeld onder het hoofdje van de baby.

Kortom, een origineel, hip en multifuctioneel kraamcadeau en een trendy babykamer accessoire. En met onze grote keur aan dessins en kleuren is er altijd eentje die past in de babykamer en/of kinderwagen.
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »