• Lorem ipsum

Hamamdoeken van de Action, Hema, Jumbo en Blokker?

2 Jul 2017
door Hamamdoeken.com

Veel mensen hebben de hamamdoek ontdekt. Niet voor niets, want hamamdoeken zijn multifunctioneel en in allerlei uitvoeringen te krijgen. Grote ketens springen op de trend in en verkopen nu ook hamamdoeken, vaak tegen zeer lage prijzen (neem ook eens een kijkje op onze 1+1 actiepagina). Als hamamdoekenspecialist krijgen we dan ook vaak de vraag of dit dan precies dezelfde hamamdoeken zijn en waarom onze doeken net iets duurder zijn. Een doek is een doek, toch? Ons antwoord is dat er wel degelijk een groot verschil in kwaliteit zit tussen onze hamamdoeken en de doeken die als hamamdoek worden verkocht bij bijvoorbeeld Action, Hema, Jumbo en Blokker. We leggen je graag uit waar dit verschil in zit.

Groot kwaliteitsverschil in hamamdoeken en kikoys

Bepalend voor de kwaliteit van een reguliere handdoek én een hamamdoek is het gewicht. Hoe dicht en met welke kwaliteit garen is de stof geweven? Dit kwaliteitsverschil merk je direct in het gebruik. Een hogere kwaliteit hamamdoek voelt bij het afdrogen namelijk veel comfortabeler aan en absorbeert veel meer vocht. Ook op de langere termijn is dit kwaliteitsverschil goed merkbaar. Zeker bij intensief gebruik, zoals op het strand, bij regelmatig saunabezoek of vaak wassen voor je baby, betaalt de aanschaf van een goede hamamdoek zich snel uit. Een hoge kwaliteit doek slijt niet snel, waardoor je er jaren plezier van hebt. Goedkopere doeken worden daarentegen snel dun en drogen na verloop van tijd steeds minder goed.
Een hamamdoek heeft daarnaast als aanvullend voordeel dat zelfs een zware kwaliteit hamamdoek veel minder weegt dan een reguliere handdoek. Daardoor is een goede kwaliteit hamamdoek veel praktischer dan een regulier badlaken, vooral tijdens het reizen.

Ruime keuze in hamamdoeken en kikoys

Hamamdoeken van bijvoorbeeld Action, Hema, Blokker en Jumbo worden als eenmalige serie geproduceerd. Vaak heb je geen of slechts een beperkte keus in afmeting en kleur. Bij ons vind je een groot scala aan kleuren, motieven, afmetingen en uitvoeringen van verschillende merken. Ook hebben we een ruim assortiment Roundies van hoge kwaliteit. Je kiest dus een hamamdoek die helemaal aansluit bij jouw behoeften en stijl. Daarnaast bieden we bijpassende accessoires zoals pareo's en badjassen.

Duurzaam gefabriceerde hamamdoeken

Misschien is duurzaamheid niet altijd het eerste waar je op let bij een aankoop. Maar wanneer je erover nadenkt, is het wel een prettig idee om te weten dat een doek duurzaam en voor een eerlijke prijs is geproduceerd. Onze hamamdoeken worden ambachtelijk vervaardigd van verantwoorde materialen. Zeg nou zelf, dat ligt toch een stuk lekkerder?
Wij staan voor de kwaliteit van onze hamamdoeken. Maar je hoeft ons niet alleen op ons woord te geloven. Ben je nieuwsgierig geworden waarin een originele hamamdoek verschilt van kopieën in winkels die inspringen op de trend? Meld je dan aan als één van onze testers via het reactieformulier. Drie mensen mogen van ons de proef op de som nemen. Hun ervaringen vind je dadelijk ook weer terug op het blog.
Of wil je liever meteen een hamamdoek naar eigen keuze bestellen? Voer dan de volgende kortingscode in: DE-ENIGE-ECHTE

Reacties
Antoinette van Miltenburg
13 Jun 2022
Graag wil ik jullie hamamdoeken uittesten.
Wij gaan nog wel eens naar het strand en op vakantie naar Griekenland.
Ellen
5 Jul 2019
Ik geef me op als tester, zou graag deze zomer in augustus jullie doek uitproberen op het strand van Zakynthos ♡
Ilja
14 Mei 2019
Omdat we voor het eerst met een camper gaan kamperen in Scandinavië gaan, zoek ik iets dat sneller droogt en minder ruimte in beslag neemt dan grote badlakens. Zodoende zou ik graag willen testen of een duurzame hamamdoek iets voor ons gezin is.
Hek
28 Mar 2019
Geweldig, die badjas, lekker zware kwaliteit en een zeer luxe uitstraling voor relatief weinig geld. Ik ga ook de doeken bestellen.
Will Kniesmeijer
29 Aug 2018
Het lijkt mij te dun om je goed te kunnen afdrogen. Maar wel lichter dan badlakens en volgens de beelden ook lichter en makkelijker te vervoeren in mijn koffer. Wil dus graag uitproberen
Yolanda stolk
9 Aug 2018
Ik wil zo’n hamamdoek graag gebruiken als ik n hotstone massage ga geven en om klanten af te dekken als het te warm is voor n badlaken....dus zou graag n keer willen uittesten wat fijn is....
patricia
13 Apr 2018
, Ik woon aan zee, testen zal dus dagelijks zijn voornamelijk in de strandbars van Knokke, in mijn lafuma stoel aan de cabine en op het strand zelf. Jullie maken me heel nieuwsgierig , neemt niet veel plaats in in mijn strandzak.
Magda Gerlach
11 Mar 2018
Ik geef me graag op als tester omdat ik me ook “ schuldig” heb gemaakt om de goedkopere doeken te kopen. De opname van vocht valt me idd tegen en ik vind ze hard.. dus ik ben benieuwd naar de doeken van jullie !
Saskia Gluvers
19 Feb 2018
Ik wil graag de handdoeken testen. Ik gebruik ze dagelijks voor het douchen en ze gaan ook mee naar het strand en zwembad.
Marie-Louise
18 Feb 2018
In april gaan we naar Aruba en het lijkt me fantastisch om een extra shirt of jurkje mee te nemen ipv zware handdoeken. En naar het strand natuurlijk :) :) Of scheelt het niet zoveel?
Joy barbereaux swaab
14 Aug 2017
Door andere mee kennis gemaakt op vakantie lijk mij heerlijk en neem weinig plek in beslag in je koffer
Marjan Polet
18 Jul 2017
Ik zou hem graag testen, ben heel benieuwd naar het verschil
Susan van Kuijk
17 Jul 2017
Ik ben reuze benieuwd naar de test en zou deze ook graag willen uitvoeren!
Carla Druijf
17 Jul 2017
Wij zijn voornemens om voor onze vakantie 4 Ottomania's XL aan te schaffen. Graag meld ik ons aan als testers. Ze zullen goed getest worden bij de heerlijke strandjes van Mallorca
Linda | travellers of the world
3 Jul 2017
Ik wilde altijd al heel graag een hamamdoek en heb er laatste een gekocht bij de Action, het valt me niet helemaal tegen, maar ik moet zeggen dat ik meer had verwacht. Ik zou dolgraag eens een hamamdoek van jullie uittesten, want ik geloof zeker dat die echt een stuk beter zijn. Ook het duurzame maakt het een stuk leuker :)
Pascale schutte
3 Jul 2017
Geef me op als tester
Danny Smink-Evers
3 Jul 2017
Ik wil heel graag testen. Ik ben een trouwe saunabezoeker en ga regelmatig naar het strand op vakantie en zwemmen thuis
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »