• Lorem ipsum

Handdoek maten: 4 tips voor het kiezen van de juiste maat!

25 Jan 2023
door Grietje Zijlstra

Handdoek maten: 4 tips voor het kiezen van de juiste maat!

Handdoek maten, er zijn heel veel verschillende maten handdoeken verkrijgbaar. We snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij geven je in deze blog 4 tips voor het kiezen van de juiste maat handdoek. De keuze hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn… ;)

Welk formaat handdoek bij jou past is volledig afhankelijk van verschillende factoren. Als je zelf geen goede keuze kan maken zijn er 4 dingen die jou daarbij kunnen helpen. Waar ga je de handdoek voor gebruiken? Voor wie is de handdoek bedoeld? Wat is je persoonlijke voorkeur? En last but not least, wat is je budget? Ook niet onbelangrijk!

  1. Het gebruik van de handdoek

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een handdoek omdat je het ergens voor nodig hebt. Toch? Zoek je een fijne handdoek om mee te nemen naar de sauna? Een lekker groot strandlaken om mee te nemen naar het strand? Of gewoon een handdoek voor thuis, in de badkamer? Daar zit namelijk een groot verschil in, iedere type handdoek heeft een andere maat.

  1. Voor wie

Is de handdoek bedoeld voor een volwassene? Of voor kinderen? Wil je er alleen op liggen of samen met je lover? In ons assortiment vind je handdoeken en hamamdoeken voor volwassenen, kinderen, eenpersoons en tweepersoons. Dat is natuurlijk ook bepalend voor het formaat.

  1. Jouw persoonlijke voorkeur

De volgende stap is bedenken wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn als het gaat om een handdoek. Gaat je voorkeur uit naar een dikke of dunne stof? Vind je het belangrijk dat de handdoek snel droog is? Heb je liever een extra grote handdoek of liever een extra zachte handdoek? Wél of juist geen design? Bedenk voor jezelf wat jij belangrijk vindt.

  1. Budget

Aan ieder formaat handdoek hangt een ander prijskaartje. Een grote saunahanddoek is natuurlijk duurder dan een kleine hamam handdoek. Dat is logisch! Een handdoek gemaakt van een duurzame stof is over het algemeen ook iets duurder dan een handdoek dat niet gemaakt is van een duurzame stof. Bepaal jouw budget!

Als je weet waar je de handdoek voor wilt gebruiken en voor wie, als je weet wat jouw persoonlijke voorkeuren zijn én wat je eraan uit wilt geven, wordt het aanbod handdoeken kleiner. Is dat handig? Ja, juist! Stel jouw voorkeuren in bij de filters in de webshop en je zult zien dat het aanbod handdoeken kleiner wordt. Er zullen uitsluitend maten overblijven die perfect aansluiten op jouw wensen. Dat zorgt ervoor dat de perfecte formaat handdoek voor jou overblijft. Voilà, keuze gemaakt!

De verschillende soorten handdoeken en hamam handdoeken:

  • Hamamdoeken van Bamboe
  • Hamamdoeken XL
  • Kleine hamamdoeken
  • Gastendoekjes
  • Strandlakens
  • Sauna handdoeken

Ben je benieuwd naar alle handdoek maten maten in onze webshop? En de verschillende soorten hamam handdoeken? Neem dan een kijkje in onze shop en vind de perfecte handdoek!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »