• Lorem ipsum

Top 7 handdoeken voor de sauna

21 Jan 2020
door Grietje Zijlstra

Een handdoek voor de sauna

Een dagje sauna is bedoeld om te ontspannen. Je gaat er heen om bij te komen, op te laden en om heerlijk te relaxen. Dan wil je natuurlijk ook echt optimaal kunnen genieten. Een fijne badjas en een zachte, sneldrogende handdoek voor de sauna kunnen net even dat beetje extra aan je dag geven. Je wilt tenslotte comfortabel kunnen liggen, zitten of rondlopen tijdens je saunabezoek. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij de ‘Top 7 handdoeken voor de sauna’ voor je geselecteerd. Deze handdoeken zijn populair en dat is niet zonder reden.

Top 7 handdoeken voor de sauna

1. Bamboe hamamdoek

Bamboe hamamdoeken zijn het populairst onder saunabezoekers. Waarom? Omdat bamboe heerlijk zacht is, makkelijk vocht opneemt en snel weer droogt. Er zijn verschillende formaten, kleuren en prints en je kunt zelfs kiezen hoe zacht de handdoek voor de sauna moet zijn.

2. Hamam strandlaken zwart

Naast een fijne, soepele handdoek voor de sauna is deze handdoek multifunctioneel. Deze hamamdoek is 170 x 100 cm en wordt dus vaak gebruikt als saunahanddoek of als badlaken.

3. Saunadoeken met elastieksluiting

Wanneer je een dagje in de sauna doorbrengt is comfort natuurlijk erg belangrijk. Deze speciale saunadoek heeft een sluiting, waardoor je hem makkelijk om kunt slaan en hij goed blijft zitten. Zeker in de sauna is dit een aanrader. Je kunt comfortabel rondlopen zonder dat je handdoek afzakt en als je een sauna induikt, kun je er natuurlijk ook op liggen of zitten. Multifunctioneel!

4. Organic hamamdoek linden geruit 

Een hamamdoek van biologisch katoen met een unieke ruitjesprint. Daar wil je mee gezien worden in de sauna. Met deze handdoek heb je minder kans op een allergische reactie en deze handdoek is ook nog eens beter voor het milieu. Een echte aanrader dus.

5. Hamamdoek Honingraat Grieksblauw met witte strepen 

Houd je van een iets dikkere handdoek? Dan is deze Hamamdoek met honingraat iets voor jou. Je droogt je makkelijk af met deze handdoek, want hij is heerlijk zacht. En omdat deze iets dikker is, is hij ook ideaal als strandlaken of badlaken.

  1. Hamamdoek Kelim antraciet

Ruik maar eens goed aan deze hamamdoek. Hamamdoek Kelim heeft namelijk een heerlijke geur, die lang aanblijft. En dat is helemaal ideaal voor tijdens een dagje sauna.  Maar naast de speciale geur heeft deze handdoek voor de sauna ook een hele bijzondere print. Het is bijna zonde om deze handdoek te gebruiken!

7. Ottomania hamamdoek met badstof 

Deze hamamdoek is met de hand geweven en is deels van badstof. Hierdoor voelt deze handdoek heerlijk zacht aan. En de vrolijke kwastfranjes maken deze handdoek helemaal af. Perfect voor een saunabezoek, of een dagje strand.

Kies een handdoek voor de sauna die bij je past

Maar hoe weet je welke handdoek voor de sauna het beste bij jou past? Er zijn veel verschillende handdoeken te verkrijgen, maar met onderstaande tips maken wij de keuze wat makkelijker.

  • Welk materiaal heeft jouw voorkeur? Kies je bijvoorbeeld voor bamboe of houd je van badstof?
  • Zit je in de sauna graag op een handdoek? Dan is deze kleine heel fijn. Lig je graag in de sauna kies dan voor een XL-formaat.
  • Ga je voor een hamamdoek mét of zonder franjes?
  • En natuurlijk kies je de kleur en print waar jij blij van wordt. Van trendy lichte kleuren tot een fuchsia roze handdoek voor de sauna. Er is altijd een handdoek die bij je past.

Profiteer nu van sauna aanbiedingen en geniet van een heerlijk dagje sauna!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »