• Lorem ipsum

Kinderbadjas van katoen: De 5 hipste modellen

3 Apr 2020
door Grietje Zijlstra

De 5 hipste kinderbadjassen van katoen

Wil je jouw kind na het zwemmen of douchen direct een warm gevoel geven? Ga dan voor een kinderbadjas van katoen. Als je kind nog nat is en snel een badjas aantrekt wordt het vocht snel geabsorbeerd. Door de zachte materialen voelt het heerlijk aan op de blote huid. Geen last meer van koukleumen, maar rustig aankleden of naar de kleedkamer lopen. Dit zijn de hipste kinderbadjassen van dit moment.

Kinderbadjas voor meisjes

Houd je dochter van lekker tutten? Dan loopt ze vast graag in een badjas rond, met een haarhanddoek op haar hoofd. Een knalroze kinderbadjas is natuurlijk helemaal geweldig voor de girly girls. Deze fuchsiakleurige kinderbadjas is verkrijgbaar in 4 maten. Van 2-3 jaar tot en met 8-9 jaar. Als mama dan ook een fuchsiakleurige badjas shopt, kunnen jullie lekker twinnen!

Unisex kinderbadjas

Voor de kinderen die liever minder opvallen, zijn er ook neutrale kinderbadjassen. Een lichtblauwe kinderbadjas van katoen is hartstikke leuk voor zowel jongens als meisjes en is lekker tijdloos. De voering van de kinderbadjas is van badstof, zodat het heerlijk zacht en warm aanvoelt als je in de badjas kruipt. Het model van de kinderbadjas is unisex, dus zowel jongens als meisjes kunnen dit model dragen. Door de handige ceintuur blijft de badjas ook altijd netjes zitten, ook bij de beweeglijke kinderen.

Stoere kinderbadjas voor jongens

De navykleurige kinderbadjas wordt het meest gekozen door jongens. Deze stoere kleur zorgt ervoor dat ook jongens badjassen dragen. De badjas is gemaakt van zacht gekamd katoen en dat betekent dat het heerlijk aanvoelt. En dat is zeker voor de gevoelige kinderhuid wel erg prettig.

Speelse petrol kinderbadjas

Dit vinden wij een gave kleur! Petrol is helemaal hot en dus mag een petrolkleurige kinderbadjas van katoen eigenlijk niet ontbreken. De blauwgroene kleur valt altijd erg goed in de smaak bij zowel de volwassenen als de kinderen. De witte strepen geven de badjas een sjieke uitstraling, daar wil je kind wel in gezien worden!

Trendy gele kinderponcho

Naast de kinderbadjassen van katoen is er ook een ander leuk model waar kinderen heel blij van worden. De kinderponcho, ook van 100% katoen, is ontzettend handig en daarom dus ook razend populair. Je steekt je hoofd erdoor en de handdoek hangt om je lichaam. Als je even rustig bij het zwembad wilt gaan zitten, schiet je deze snel aan en voorkom je dat je kind het koud krijgt. Ook na een warme douche is de kinderponcho ideaal om binnen handbereik te hebben. De kinderponcho is er in verschillende kleuren, zoals trendy geel, navy, zachtroze of grijs.

Tip! Mocht je een kinderbadjas cadeau willen geven, maak hem dan extra speciaal door de naam van het kindje erop te laten borduren. Zo heeft je kind zijn/haar eigen badjas en weet iedereen dat de badjas van hem/haar is. Erg handig! Mocht je kind hem ergens laten liggen, of mochten er een heleboel kinderbadjassen hangen dan heb je zo de juiste eruit gepikt.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »