• Lorem ipsum

5X de leukste beachwear items voor deze zomer

3 Jun 2021
door Grietje Zijlstra

5X de leukste beachwear items deze zomer
De afgelopen dagen hebben we alvast mogen genieten van de zon, het was héérlijk! We kunnen niet wachten tot de lange en warme zomerdagen weer zijn aangebroken. Kom maar op! Maar voor die warme zomerdagen hebben we natuurlijk wel een aantal nieuwe beachwear items nodig. Goed excuus om lekker te shoppen! Wij hebben 5X de leukste beachwear items voor deze zomer voor jou op een rijtje gezet in onze nieuwe blog. Let the summer begin!

Tie Dye Strandtuniek Black
De Tie Dye Strandtuniek Black is één van de beachwear items die niet mag ontbreken in jouw zomergarderobe. De tuniek is gemaakt van een hele fijne mix, 80% katoen en 20% bamboe. Het dunne materiaal zorgt ervoor dat het snel water absorbeert, daardoor is het item snel weer droog. Superhandig wanneer je de tuniek over je badkleding draagt! Het is een luchtig en veelzijdig zomerkledingstuk die je makkelijk kan combineren. Voor een stoere look draag je het tuniek met een sneaker en een jack, voor een elegante look draag je het met een riempje en een pump. Ideaal voor de warme zomerdagen, op vakantie, op het strand of voor een zomers uitje.

Pareo Tuniek Tie Dye Melon
Bamboléooo, draag een pareo! Klinkt als een zomerse hit, nietwaar? De Pareo Tuniek Tie Dye Melon is een heerlijk item voor deze zomer. Deze pareo heeft een touw sluiting op de rug. Hierdoor trek je de pareo heel eenvoudig aan, als een soort mouwloos vestje. We like! Door de rugsluiting blijven beide schouders bloot en valt de pareo heel mooi aan de achterzijde. Het beachwear item is gemaakt van 80% katoen en 20% bamboe, de stof van deze pareo is superzacht en lekker soepel. Het materiaal heeft een uitstekende absorptie en is heel snel droog. Een pareo is ideaal om over je bikini aan te trekken na een duik in de zee of het zwembad. Van dit veelzijdige kledingstuk heb je gegarandeerd de hele zomer plezier.

Maxi Dress Strandjurk Batik Mint Gray
De Maxi Dress Strandjurk Batik Mint Gray behoort ook dit jaar weer tot de populairste beachwear items. Deze multi color maxi dress voor op het strand kan ook gedragen worden bij een heerlijk strandfeestje of wanneer je lekker een hapje gaat eten. Het handgekleurde Mint Gray Batik dessin geeft deze strandjurk een unieke uitstraling. De jurk heeft verstelbare schouderbandjes en droogt snel! Kortom, een musthave voor deze zomer!

Strandtuniek Flower White Pink
Op zoek naar een makkelijke en fashionable strandtuniek voor over je bikini? Gevonden! De Strandtuniek Flower White Pink is niet alleen ideaal voor over je bikini, maar ook superleuk met een mooie jeans, gecombineerd met een paar leuke slippers of sneakers. Het soepele materiaal, gemaakt van 100% katoen, draagt heerlijk luchtig en is afgewerkt met zilveren pailletten. Wat je plannen ook zijn, deze strandtuniek maakt jouw dag compleet!

Strandponcho Sultan Almond Green
Een strandponcho? Ja, een strandponcho! Eén van onze favoriete beachwear items. De Strandponcho Sultan Almond Green is gemaakt van 100% gekamd katoen, het sneldrogende gekamde katoen is heerlijk zacht voor de huid. De poncho heeft zakken en een capuchon. De modieuze farmer stitch zorgt ervoor dat de poncho goed op zijn plek blijft zitten. Dit item is ideaal om even snel aan te trekken na een duik in het water. Ook voor een bezoekje aan de sauna is het een aanrader. Na een saunaronde trek je de poncho heel eenvoudig over het hoofd aan en zo blijft je handdoek om op te zitten lekker droog. Een poncho voor de regen dragen we niet graag, maar een poncho voor op het strand slaan we niet af.

Benieuwd naar onze hele collectie beachwear items? Shop till you drop. Wil je graag meer leuke blogs lezen? Go for it!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »