• Lorem ipsum

De leukste pareo hamamdoeken in de spotlights

21 Jul 2022
door Grietje Zijlstra

Een pareo mag deze zomer zeker niet ontbreken in jouw garderobe én koffer. Met de veelzijdige pareo hamamdoeken kun je werkelijk alle kanten op. Je kunt de pareo gebruiken als sarong, omslagdoek, wikkeljurk, halterjurk, hoofddoek, sjaal en er zijn nog véél meer opties. Kies iedere dag voor een andere zomerse look! Een pareo is lekker luchtig bij warm weer. Wij zetten speciaal voor jou de leukste pareo hamamdoeken in de spotlights en leuke manieren om het te dragen.

Pareo hamamdoek Aqua

De pareo hamamdoek aqua is een superzachte en lichtgewicht pareo. Ben jij ook gek op toffe kleurtjes en franjes? Dan past deze pareo perfect bij jou! Sla de rozepareo om je lichaam, knoop beide uiteinden achter je nek en je hebt een superleuk jurkje in Ibiza stijl. De pareo is gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen, lekker luchtig en soepel! Bovendien neemt dit item heel weinig ruimte in beslag in de koffer of strandtas. Na gebruik is de pareo ook supersnel weer droog. Go get yours!

Pareo Flower

Deze pareo van Call it Fouta is heerlijk voor op vakantie. Het soepele materiaal laat je vrouwelijke vormen prachtig uitkomen, we like! Sla de pareo om je middel heen, trek een leuke top aan en je bent ready to go. Of je nu een dagje naar het strand gaat, een dorpje of een tempel, met deze pareo kun je alle kanten op. De pareo is gemaakt van 50% katoen en 50% viscose. In het dessin zijn pailletten verwerkt waardoor de pareo een chique uitstraling heeft. Wij zijn fan!

PS: bekijk ook onze video om nog handiger te worden in het knopen van pareo's

Pareo Tuniek Tie Dye

De Pareo Tuniek Tie Dye heeft een (touw)sluiting op de rug. Hierdoor kun je de pareo heel eenvoudig aantrekken. Door de rugsluiting blijven beide schouders bloot en valt de pareo heel mooi aan de achterzijde. Hét perfecte jurkje voor de zomer! Door de mix van 80% katoen en 20% bamboe is de stof van deze pareo lekker zacht, soepel en comfy. Echt een musthave.

Ottomania pareo

Op zoek naar een unisex pareo in een neutraal kleurtje? Found it! Deze pareo is 180x100cm en daarmee ook geschikt voor een maatje meer. Sla de pareo om je heen en knoop het boven de borst vast als een strapless jurkje. Tevens kun je deze pareo ook heel goed gebruiken als dunne hamamdoek of stranddoek om op te zitten. Het tijdloze streepjes dessin maakt de pareo geschikt voor mannen en vrouwen. De witte franjes geven deze unisex pareo een nonchalante touch.

Pareo Tuniek Hand Printed

De Pareo Tuniek Hand Printed trek je heel eenvoudig aan, als een soort mouwloos vestje. Ideaal! De uiteinden van de pareo zijn met een touwtje bevestigd aan het midden van de zijkant. Dit zorgt voor een vrouwelijk detail op de rug, waarbij beide schouders bloot blijven. Door het gebruik van een riempje kun je de pareo tuniek wat meer gesloten dragen of taille creëren. Een riempje wordt niet meegeleverd! Het soepele luchtige materiaal bestaat voor 70% uit katoen en 30% linnen. Trek je de pareo aan over je bikini? Het materiaal heeft een hoge absorptie en is binnen no-time weer droog. Shop till you drop!

Bekijk nu ons aanbod zomer pareo's in originele kleurige zomerprints. Shop jouw favoriet Wil je graag meer leuke blogs lezen?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »