• Lorem ipsum

Mooiste strandkleding: 5x de leukste musthaves!

17 Jul 2023
door Grietje Zijlstra

Mooiste strandkleding: 5x de leukste musthaves!

De zomer is al in volle gang en dát betekent dat het tijd is voor een dagje strand of misschien zelfs wel een heerlijke strandvakantie! Naast een goede zonnebrandcrème en een trendy bikini of zwembroek, is het ook belangrijk om de juiste strandkleding mee te nemen. In deze blog ontdek je de mooiste strandkleding die je direct in de vakantiestemming brengen. Van schattige strandponcho's voor kinderen tot elegante maxi dress strandjurken voor dames. Laat je inspireren!

Strandponcho voor kinderen

Onze zachte en comfortabele strandponcho’s zijn perfect voor kids! Handig om over hun zwemkleding aan te trekken na een verfrissende duik in de zee. Ze bieden bescherming tegen de zon en zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Kies voor vrolijke kleuren en leuke prints! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Vind je ze zelf ook leuk? In onze collectie vind je ook leuke strandponcho’s voor dames.

Veelzijdige pareo

De pareo is een veelzijdig kledingstuk. Of je nu een dagje gaat zonnebaden of een strandwandeling maakt, de pareo mag niet ontbreken in je strandtas. Deze lichte en luchtige omslagdoek kan op verschillende manieren gedragen worden: als rok, jurk of zelfs als een stijlvolle top. Met een pareo creëer je moeiteloos verschillende looks. Wij zijn fan!

Strandtunieken

Een strandtuniek is een los en luchtig kledingstuk. Perfect om over je bikini te dragen en ideaal voor een ontspannen dagje aan zee. Kies voor een strandtuniek met mooie details zoals prints, vrolijke kleurtjes of kwastjes voor een speelse en vrouwelijke touch. Of je nu een drankje gaat halen bij de strandbar of een wandeling maakt langs de kustlijn, met een strandtuniek zie je er altijd geweldig uit.

Maxi dress strandjurk

Voor degenen die op zoek zijn naar een elegante en stijlvolle strandlook, is de maxi dress strandjurk een must-have. Deze lange jurken zijn gemaakt van lichte en luchtige stoffen, waardoor ze ideaal zijn voor warme zomerdagen. Met een maxi dress strandjurk creëer je direct een zomerse of chique uitstraling. Combineer de jurk met een paar sandalen en een strohoed voor overdag of met een mooi hakje en een tasje voor de avond. Op onze webshop vind je meer maxi dress jurken!

Comfortabele strandlaken

Naast de mooiste strandkleding is een goed strandlaken natuurlijk ook essentieel voor een dagje strand. Ga voor een XXL strandlaken, lekker groot. Dan heb je in ieder geval genoeg ruimte om te zonnen en te ontspannen. Of een lichtgewicht strandlaken, comfortabel en praktisch! Op onze webshop vind je diverse soorten, kleuren en maten.

Met de mooiste strandkleding en deze 5 leukste musthaves ben je helemaal klaar voor een zomer vol zon, zee en strand. Benieuwd naar al onze beachwear artikelen? Neem dan een kijkje op onze webshop!

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »