• Lorem ipsum

Roundie – dit ronde strandlaken voor strand & festival is de ultieme zomer musthave 2016

5 Jul 2016
door Grietje Zijlstra

Roundie | Dit ronde strandlaken is de zomerhit van 2016

De Roundie is de strandlaken trend van deze zomer, overgewaaid uit Australië. Onze Roundies zijn gemaakt van dun katoen, bedrukt met fantastisch vrolijke en zomerse bohemian gypsy prints. De Roundies zijn afgewerkt met een zoom, trendy fringes of pompoms.

 

Door de originele rond vorm is meedraaien met de zon verleden tijd. Met een diameter van tenminste 170cm tot wel 185cm biedt de Roundie ruimte aan twee personen. Omdat onze Roundie zo lekker dun is, vouw je 'm compact op, droogt 'ie snel en weegt niet veel in je strandtas of rugzak (vaak niet meer dan 300-400 gram).

Roundies: katoen of badstof

De Roundie kent net als de hamamdoek meerdere verschijningsvormen. Je hebt Roundies van katoen en van badstof. Afgewerkt met een zoom, fringes of pompoms. Helemaal verliefd op het zomerse dessin van de Roundie, maar wil je liever geen rond badlaken? De Square is het vierkante broertje van de Roundie!

Collectie Roundies

Hamamdoeken.com verkoopt de dunne katoenen variant van de Roundie, handgemaakt met hand zeefdruk aangebrachte prints. Deze Roundies zijn vooral bedoelt om op te liggen of te zitten. Op het strand, bij yoga of bijvoorbeeld tijdens een zomerfestival. Hoewel ze vrij snel drogen na gebruik, zijn deze ronde badlakens minder geschikt om je mee af te drogen.

 

Behalve als strandlaken voor op het strand of als kleedje om heerlijk op te genieten tijdens een festival, geeft deze ronde stranddoek ook direct sfeer aan je picknick als je ‘m gebruikt als picknickkleed. Ook je tuin verkeert direct in zomerse sferen met de Roundie als tafelkleed of gedrapeerd op je loungeset.

 

Doordat de Roundies handgemaakt en geverfd zijn, kan er een oneffenheid in de print of in de kleur van de stof zitten. Ook kan het voorkomen dat de stikrand niet helemaal recht is of een oneffenheid vertoont. Zo heb je altijd een unieke Roundie!

Roundie strandlaken online bestellen

Ontdek nu onze unieke collectie Roundies! (Tip) Koop je er twee, dan krijg je van ons stapelkorting!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »