• Lorem ipsum

Voor iedere sauna-look een (hand)doek

7 Nov 2018
door Grietje Zijlstra

Sauna-proof badjas

In de sauna wordt het lichaam doorlopend blootgesteld aan vocht en wisselende temperaturen. Een badjas die je lichaamstemperatuur op peil houdt is een must. Ventileren wanneer de huid nog moet afkoelen, je met warmte omarmen in de ontspanningsruimte of het restaurant. Daarin onderscheid een sauna badjas zich van een "gewone" badjas. Een sauna badjas van katoen of badstof trek je bovendien ook gemakkelijk aan wanneer de huid nog wat vochtig is. Bamboe badstof is bovendien een traktatie voor de huid: fluweelzacht, anti-bacterieel en hypo-allergeen.

Bekijk onze bamboe badjassen


(verkrijgbaar in 5 kleuren vanaf XS-3XL)

 

Met een hamam badjas waan je je instant in hamam sferen. En de kleur of het model, die bepaal je helemaal zelf! Of je nu een voorkeur hebt voor het comfort van badstof, luchtig kort, houdt van het klassieke kimono-model of een capuchon wenst om ook je natte koppie warm te houden. De hamam badjas heeft voor elk wat wils.

Bekijk onze unieke collectie hammam badjassen

 


Multifunctionele alleskunner: de hamamdoek

Zwaar sjouwen, met natte koude handdoeken in de sauna? Dat soort ongemakken blijft je bespaart met de hamamdoek. En met de ruime keus in hamamdoeken is er altijd een hamamdoek die bij jouw smaak of voorkeur past.

Ga je voor meer comfort? Wil je een hamamdoek die wat zachter is voor de huid? Ga dan voor een wat dikkere hamamdoek of een bamboe hamamdoek.

Gebruik je jouw hamamdoek vooral als omslagdoek? Dan zijn de wat dunnere modellen een absolute aanrader. En ga je dan voor effen, print of gestreept?


Mix en match

Idealiter neem je naar de sauna meerdere handdoeken mee:

Eentje voor in de sauna.
Wil je erop liggen, ga dan voor een wat langere doek. Blijf je zitten, dan volstaat een kleine hamamdoek.

 

Een doek om je mee af te drogen.
Welke je hiervoor kiest is heel persoonlijk. De een kiest op basis van kleur, voor een ander is de maat, print, het materiaal of handgevoel bepalend.

 

Een omslagdoek
Niet perse een must, maar wel erg handig voor tussen de saunagangen. Bijvoorbeeld als je even gaat zwemmen of voor in de relaxruimte.

 

Dus mix en match erop los! Zolang de kleuren en materialen maar een harmonieus geheel vormen.


Fantastisch elastisch

Ben je nog niet zo bedreven in het gebruiken van de hamamdoek als omslagdoek, dan is de saunakilt een uitkomst. Dat is echt maximaal relaxen zonder zorgen. De elastische band zorgt voor een perfecte pasvorm en de sluiting zorgt dat de handdoek echt goed blijft zitten. Je hebt keus uit twee soorten sluiting: klittenband of drukknopen. Dus het is maar net wat je prettiger vindt, of welk(e) model/kleur je het meest aanspreekt. Of wat je kledingmaat is :-)

Bekijk onze perfect zittende saunakilts.Verkrijgbaar van S-3XL

 


Knuffelzacht zonder fratsen/franjes

Natuurlijk zijn er ook mensen die echt niet van franje(s) houden. Dat vinden we natuurlijk jammer. Maar… ook voor hen hebben we hele fijne doeken voor de sauna. Deze bamboe saunadoeken zijn verkrijgbaar in 5 kleuren en twee breedtematen. En ze matchen prachtig met onze bamboe badjassen en bamboe saunakilts.

 

Ontdek nu jouw ideale sauna-look.

 

PS: Als je bestelt voor 16.30 uur, dan heb je alles de volgende (werk)dag al in huis.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »