• Lorem ipsum

5 Tips om hamamdoeken in de herfst te gebruiken

24 Sep 2023
door Grietje Zijlstra

De herfst brengt een knusse sfeer en nieuwe mogelijkheden om je hamamdoeken te gebruiken. Ontdek waarom hamamdoeken ook in dit seizoen onmisbaar zijn.

5 Manieren om hamamdoeken te gebruiken in de herfst

Hamamdoeken zijn ware multitaskers! Terwijl ze tijdens de zomermaanden dienst doen als reismaatje, strandhanddoek, picknickkleed of modieus jurkje, bieden ze ook in de herfst eindeloze functionaliteit. Wist je dat je hamamdoeken in dit knusse seizoen net zo goed kunt benutten?

Herfstsauna-uitje

In de herfst is een dagje naar de sauna populair om de kou te ontvluchten en te ontspannen. Een hamamdoek is hierbij een essentieel accessoire. Dunne hamamdoeken drogen snel, zijn licht van gewicht en nemen weinig ruimte in beslag. Bovendien kun je ze gemakkelijk omslaan wanneer je rondloopt. Dit in tegenstelling tot traditionele handdoeken, die vaak zwaar en onhandig worden na het afdrogen.

Comfortabele herfstwandelingen

Of het nu zomer of herfst is, na een wandeling krijg je altijd trek. Leg je hamamdoek op een bankje in het park om comfortabel te zitten terwijl je geniet van de natuur, een kop warme chocolademelk en een lekkere snack. Zo blijven je billen warm en droog, zelfs op vochtige herfstdagen.

Wist je dat je een hamamdoek ook als sjaal kunt dragen? Kies een mooie herfsttint om je outfit mee af te stylen!

Speelplezier

Kinderen willen graag op de grond spelen, maar tijdens de herfst voelt de vloer vaak kouder aan dan in de zomer. Helemaal nu we met de steeds maar stijgende energieprijzen de verwarming liever een graadje lager zetten. Plaats een lekker grote XXL hamamdoek (of zomersprei!) onder hun kleine billetjes om ze warm te houden tijdens het spelen. Aan het einde van de dag kun je de hoeken bij elkaar pakken en het speelgoed gemakkelijk opruimen in de speelgoedkist.

Alvast een kijkje bij onze allergrootste hamamdoeken? Die vind je hier.

Tot 2x besparen

Hamamdoeken zijn perfect om grip op je energierekening te houden. Hamamdoeken nemen aanzienlijk minder ruimte in de wasmachine dan gewone badstof handdoeken, waardoor je meer wasgoed tegelijk kunt wassen. Daarmee heb je de eerste besparing al te pakken. Bovendien zijn  hamamdoeken een stuk dunner. Ze drogen dan ook tot 2x sneller. Een wasdroger heb je dus echt niet meer nodig. Op zoek naar meer manieren om energie te besparen? In ons blog "Energie besparen met de 7 handige tips" vertellen we je graag meer.

Herfst: tijd voor cadeaus!

Met Sinterklaas en kerst in het vooruitzicht, is het tijd om na te denken over cadeaus. Onze collectie hamamdoeken, verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en stijlen, zijn uitstekende geschenken voor Sinterklaasavond en Kerstmis. Nu je ontdekt hebt hoe veelzijdig hamamdoeken in de herfst kunnen zijn, zijn ze het perfecte cadeau voor je dierbaren.

Blader door onze collectie hamamdoekenen haal er een in huis voor de herfstmaanden. Onze hamamdoeken zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden. Geniet ook van de warmte en veelzijdigheid van hamamdoeken in de herfst!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »