• Lorem ipsum

Welke badjas past bij jou?

24 Dec 2020
door Grietje Zijlstra

Badjas kopen

Wil jij graag een nieuwe badjas kopen? Maar weet je niet goed welke badjas bij jou past? Om daar achter te komen hebben wij een badjassentest gemaakt! Door middel van onze badjassentest kom je erachter welke badjas past bij jou! Zo kun je jarenlang plezier hebben van de badjas die helemaal perfect voor jou is.

Welke badjas past bij jou? Doe de badjassentest

1. Wat is je huidskleur?

A) Blank

B) Licht getint

C) Getint

D) Donker

 

2.Wat is je haarkleur?

A) Rossig

B) Blond

C) Bruin

D) Donkerbruin/zwart

 

3. Wat is jouw figuurtype?

A) Zeer slank

B) Slank

C) Gemiddeld

D) Stevig

 

4. Wat spreekt jou het meeste aan?

A) Stoer

B) Vrouwelijk

C) Trendy

D) Kleurrijk

 

5. Wat vind jij het allerbelangrijkste voor een badjas?

A) Warm

B) Elegant

C) Praktisch

D) Lang

Heb je alle vragen beantwoord? Tel dan hoeveel keer je A, B, C of D hebt ingevuld. Ontdek hieronder welke badjas bij jou past!

Heb je bij de meeste vragen het antwoord A ingevuld?

Kies dan voor een fijne, fluffy en warme badjas. Eventueel met sjaalkraag, door de sjaalkraag blijf je lekker warm. Superfijn bij nat haar! Kies een maatje groter dan normaal voor een prettig draagcomfort. Onze Gevoerde Hamam Badjas Nijl Blue Petrol is bijvoorbeeld zeer geschikt. Superstoer, met sjaalkraag en de kleur staat prachtig bij blond en rossig haar! Zoek je een badjas om in weg te kruipen? Dan is de Bamboe Wafel Badjas Antraciet de perfecte keuze. Deze badjas is dubbellaags en heeft een sjaalkraag, lekker warm!

Heb je bij de meeste vragen het antwoord B ingevuld?

Ben jij vrouwelijk en trendy en zit jouw huidskleur tussen blank en licht getint? Ga dan voor onze Hamam Badjas Bruin! Een eigentijdse badjas van het kwaliteitsmerk Ottomania. Een lichtgewicht badjas, tijdloos en heeft diepe steekzakken dus ook nog heel praktisch! Of ga voor de Hamam Badjas Sun Rose Pink. Deze badjas is wat korter, valt boven de knie. Heeft wijde mouwen en een heerlijk vrouwelijk kleurtje. We love it! Liever iets minder roze? De Hamam Badjas Perzik is ook superelegant en vrouwelijk!

Heb je bij de meeste vragen het antwoord C ingevuld?

Ga voor een trendy en praktische badjas passend bij jouw huidskleur! De gevoerde Hamam Badjas Nijl Almond Green is een uniseks model, heel praktisch, dan kun je samen met je partner de badjas gebruiken! Bovendien is het comfortniveau hoog, ventileert deze badjas uitstekend en heeft de badjas een trendy uitstraling. Onze Bamboe Sauna Badjas Zwart is ook een favoriet van velen! Deze badjas is gemaakt van bamboestof en katoen. De materiaalmix maakt de badjas superzacht, ademend en daarnaast is de badjas ook heel snel droog. Ideaal!

Heb je bij de meeste vragen het antwoord D ingevuld?

Kies voor een mooie lange badjas in een vrolijke kleur passend bij de huidskleur. Ga bijvoorbeeld voor onze Hamam Badjas Krem Sultan Brick. Deze badjas is ambachtelijk geweven, eigentijds en het is een lang model. Of de Hamam Badjas Krem Sultan Kimono Almond.

Welke badjas past bij jou? Ben je eruit gekomen door onze badjassentest? Zo ja, wat fijn! Zo niet, neem dan nog eens een kijkje in onze badjassencollectie. Typ jouw wensen in bij ons zoekfilter en je komt vast de perfecte badjas tegen die voldoet aan al jouw wensen. De producten zijn uit voorraad leverbaar en worden gratis verzonden. Shop till you drop!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »