• Lorem ipsum

Verras je partner met een saunabadjas voor heren

5 Dec 2019
door Grietje Zijlstra

De herfst- en winterperiode is een heerlijke tijd om lekker de warme sauna in te duiken. En als je dat samen met je partner kunt doen, is dat nog leuker. De sauna is de ideale gelegenheid om samen ‘quality time’ te hebben. Geen afleiding van de mobiele telefoon of andere beeldschermen en een heerlijk relaxte omgeving om even op te laden. Maar heeft jouw man al een saunabadjas voor heren? Een fijne badjas met een goede pasvorm, van hoogwaardige kwaliteit en geen truttige kleuren of printjes?

Als het antwoord hierop ‘nee’ is, dan is dit een origineel cadeau voor onder de kerstboom. En schuif er dan meteen een paar toegangskaarten van de sauna erbij, dan weet je in ieder geval zeker dat jullie samen binnenkort gaan genieten van een dagje sauna.

De leukste saunabadjas voor heren vind je hier

Wil je een saunabadjas voor heren kopen voor een saunaliefhebber? Shop dan de gevoerde hamam badjas Nijl voor je man. Deze gevoerde badstof badjas draagt lekker luchtig en heeft een hoog absorptiegehalte. De witte sjaalkraag geeft deze badjas voor heren een nonchalante en mannelijke look. Deze badjas is perfect voor een dagje sauna.

Krijgt jouw man het al alleen warm bij de gedachte aan een gevoerde badjas? Kies dan een katoenen saunabadjas. Deze badjassen zijn een stuk dunner en ook comfortabel op de blote huid. Zo is de Hamam Badjas Petrol heerlijk voor de heren, ook de kleur is helemaal hot op dit moment. Deze trendy badjas kun je natuurlijk ook prima thuis dragen, dus ook als je niet van de sauna houdt is een badjas een hartstikke leuk geschenk.

Vind je het belangrijk dat de badjas met name heel zacht en lekker warm is? Dan is een saunabadjas van bamboe de beste keuze, deze grijze badjas is erg populair onder de mannen. Deze stof is ontzettend zacht, heeft een hoog knuffelgehalte en is gelukkig ook antibacterieel en hypoallergeen. Dus ook voor de gevoelige huid is deze saunabadjas een aanrader. Mocht je zelf ook zo’n zacht exemplaar willen en een fleurige kleur zoeken… Deze badjas is er ook in roze!

Samen dezelfde saunabadjas dragen

Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om samen dezelfde badjas te dragen tijdens een heerlijk dag in de sauna. Mocht je niet exact dezelfde badjas als je man willen dragen, dan kun je ook kiezen voor hetzelfde model in een andere kleur. Zo matchen jullie wel leuk samen en kies je allebei je favoriete kleur. Mix and match! Deze katoenen Hamam badjas heeft een neutrale, marineblauwe kleur. En de strepen geven dit model net even wat extra’s mee. Deze is extra absorberend, omdat het van hydrofiel katoen is gemaakt. Mocht je toch liever een andere kleur willen? Dit model is er ook in poederroze, heel lichtblauw en zelfs steenrood of mosgroen. Kortom, deze populaire saunabadjas is er voor heren en dames. Verras jij je man deze kerst met een badjas?

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »